Работниците от ОЦК - Кърджали: Борисов е Господ

  • 27 март 2012 07:42

  • 2954
  • 14
Работниците от ОЦК - Кърджали: Борисов е Господ
©

Работниците от Оловно - цинковия комплекс в Кърджали са категорични, че без Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г те заплати никога няма да получат.

"Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се намеси, пари ще има. Ако не се намеси, няма да имаме заплати. За някои може Борисов да е бандит, но за мен той е Господ”, каза един от работниците.

По думите на  депутата от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, присъствието на държавата е наистина нужно при този проблем. "Присъствието на министъра на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко и идването днес на премиера Борисов в Кърджали е гаранция, че правителството се грижи за тези хора и мисли за тях", каза още депутатката в сутрешния блок на БНТ. 

Според председателя на синдикална федерация „Металици” към КНСБ Васил Яначков, социалното положение в комплекса не е изобщо овладяно и то продължава да бушува като вулкан. Яначков обаче поясни, че това не е единственият случай в страната. По думите му положението в ОЦК - Кърджали не е от днес или от вчера. Той припомни, че случващото се в последните дни е ставало и преди, но винаги работниците са манипулирани, че ако се вдигне много шум, заводът може да се затвори.

От своя страна председателят на Балканския институт по труда и социалната политика Иван Нейков заяви пред БНТ, че металурзите в Кърджали вече са опитали общо взето всичко. Според него, те се намират в една улица без изход и без Борисов няма да има положително развитие с проблемите на работниците в ОЦК - Кърджали. Нейков бе категоричен обаче, че е наистина тревожен начинът, по който се решават този тип проблеми. Според него, това не е пътят, защото се превръща премиерът в първа и последна инстанция. "Намесата на държавата в отношенията между работниците и работодателите въобще не е правилна", каза още Нейков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2954 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
mitko

2012.04.10 | 14:31

14
za gerberite, vseki koito ne e ot tqhnata partiq e komunist, jalki sme6nici ste gerberite
DA AZ

2012.03.27 | 18:24

7
hahaa smeshka si golema i zatova shte ti pusna edno cherveno prastche :D da si pocheshtesh chervenq maimunski zadnik ;) mislq che tva nai mnogo vi haresva na vas komunistite SQ NEMA KVO DA PISHETE AIDE GERBERITE NEZNAMS IKAKVO.A AZ DA VI PITAM KOGA STANISHKATA ILI PARVANKATA ILI DOGANKATA SA OTIVALI PRI HORATA I SA SI GOVORELI S TQH KAKTO BORISOV AZ SHTE VI KAJA NIKOGA NE HODQT PRI NARODA SI TIQ CHERVENI CHERVEII TE NAZ OBIKNOVENITE HORA SAMO NI ISPOLZVAT KATO PO TOQ NACHIN OBIRAT DARJAVATA I NI SE PRISMIVAT,NO BORISOV NE E OT TVA TESTO POMNETE TVA TOI E NARODEN CHOVEK I FAKTITE GOVORQT KAKTO ISKATE ME RAZBIRAITER EBAL SAM VI EBA I CHERVENITE EKZEKUTORI NIKOGA POVECHE NEISKAME DA VI VIJDAME VAV VLASTA BE "BSPETO,DEPESETO,KOSTOVETO SICHKI DA SE MAHAT
$

2012.04.10 | 14:31

13
Задължение на работодателя да изплаща заплатата на работниците си!Ако този путио беше мъж на място,щеше да раздаде последните заплати и да обясни на хората че оттук нататък хората ще работят на загуба,а не да се крие като плъх!А тия пари които раздаде Борисов,тепърва ще ни дупят яко за тях
mm

2012.04.10 | 14:30

12
простите цървули не разбират, че бойко е проблемът, а не решението!

2012.03.27 | 13:41

2
Добре,че ти ги разбираш нещата,ЦЪРВУЛ!!!!!
Радо

2012.04.10 | 14:29

11
Освен и тези 400 хиляди безработни да излязат да видим дали Боко-Тиквата ще им намери работа. За тях не се говори повечето са се отказали да си търсят работа защото държавата гледа само да прибира ако не беше голяма безработицата досега работниците да са напуснали но това е единственият завод наоколо. Не виждам какъв спасител е Боко-Тиквата създаде армия от безработни и сега се чуди как да я овладее това е поредната PR-акция и нищо повече замазване на очите на хората.
челопеч

2012.03.27 | 22:25

9
Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.Охранител на Т.Живков Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... АРЕ БЕ,ЛАЙНЬО,АРЕ ДА ВИДИМЕ КОЙ Е КОМУНИСТ,А? ДА ВИ ЕБА У МАЛОУМНИЯ НАРОД ,ПРОСТ!
иван

2012.03.27 | 22:35

10
много си запознат.какво ли работиш ми е интересно,да не си син на някой от тези които трепеха хората в лагерите или внук а може би си човек на крадците ограбили България.щом си на компютъра и пишеш простотии сигурно има откъде да взимаш парички.виж какво направиха всички преди него и тогава го коментирай.глас народен глас божи а скоро народа каза,хубав или не това бе избора на народа а ти може да продължаваш да плюеш
ДОЛУ бсп

2012.03.27 | 18:25

8
и тяхното отроче герб
абв

2012.03.27 | 18:23

4
Комунист-тъп,прост и упорит.Това сте вие-1 и 2.
mitko

2012.03.27 | 18:23

6
ne sam komunist be pedro, da ta eba v maikata i gerber da eba, prosti gerberi
Морския

2012.03.27 | 18:23

5
Този Господ Ще Ви вкара в АДА. Не му вярвайте.

2012.03.27 | 16:38

3
И за какво са ни тогава всички тия агенции и министерства , депутати и т.н. ? Всичко да се разпусне и да си го назначим царя слънце пожизнено . Тая държава заприлича на сапунен сериал !
mitko

2012.03.27 | 13:40

1
gospod ama drug pat, gospod e velik a ne kato boko tikvata

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини