Основен ремонт на детска градина в Пловдив

  • 04 декември 2019 11:46

  • 209
  • 0
Основен ремонт на детска градина в Пловдив
© Pixabay

Детска градина "Д-р Едгар Бороу" в район "Тракия" в Пловдив отвори врати след основен ремонт и обновяване на сградата. Символично лентата прерязаха кметът на града Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и кметът на района Костадин Димитров. По данни на районната администрация ремонтът е извършен по програма "Красива България", като общият бюджет е близо 390 000 лева, от които 270 000 лева са от общинския бюджет.

Поставена е над 2000 кв. метра 10-сантиметрова топлоизолация, която по думите на Димитров чувствително е помогнала да се завиши температурата в сградата, сменени са дограмата и радиаторите, с подръчни средства персоналът на детската градина си е направил ремонт на физкултурния салон.

Всяка година ще отделят по 70 млн. лв. за строеж на детски градини в страната

"Не може това, което виждате да не ме радва. За малките граждани на Пловдив трябва да полагаме много усилия, защото това е нашето бъдеще и ще бъдат поощрявани тези районни кметове, които искат средства точно за ясли и детски градини", каза общинският кмет Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Последвайте канала на

Novini.bg
209 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини