ВМРО организира „Български марш“ за 100-годишнината от Ньойския договор

  • 28 ноември 2019 12:58

  • 494
  • 2
ВМРО организира „Български марш“ за 100-годишнината от Ньойския договор
© Булфото (архив)

На 29 ноември (петък) в София започва традиционното факелно шествие „Български марш“, което ВМРО организира за отбелязването на годишнината от подписването на Ньойския договор. Това съобщиха от пресцентъра на партията. 

Маршът тръгва в 19.00 часа от Войнишкия лъв на НДК, а крайната му точка е Паметника на незнайния воин.

Факелно шествие за 100-годишнината от Ньойския договор организира ВМРО в Русе

Тази година Българският марш е под надслов „100 години от Ньойския диктат“.

В шествието ще се включат вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, евродепутатът и заместник-председател на партията Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, народните представители от Обединени патриоти Александър Сиди, Борис Вангелов, Мария Цветкова, доц. д-р Милен Михов, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на ВМРО от цялата страна, българи от общностите ни зад граница.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
494 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.28 | 14:33

2

ПО СЪЩИЯТ ПЪТ АКО ТРЪГНАТ РУСИЯ И ФИНЛАНДИЯ,РУМЪНИЯ И УНГАРИЯ,ПОЛША И ГЕРМАНИЯ,ИТАЛИЯ,АВСТРИЯ И СЛОВЕНИЯ ,ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ, ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА::: ЕВРОПЕЙСКИ ПОЖАР С КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДСТВИЯ И ТОГАВА ИЗОБЩО ДАЛИ ЩЕ ИМА БЪЛГАРИЯ.

2019.11.28 | 14:18

1

България какви добросъседски отношения желае да има със съседите си когато в лицето на един български вицепремиер не се съобразява с реалностите на деня , иска да крои нови граници и да превърне Балканите отново на барутен погреб от първата половина на миналият век.

Добави коментар

Водещи новини