Джамбазки: Ньой е позор. Ньой е черно петно върху цяла Европа

  • 27 ноември 2019 09:23

  • 1240
  • 4
Джамбазки: Ньой е позор. Ньой е черно петно върху цяла Европа
© Булфото (архив)

Ньой е позор. Ньой е черно петно върху цяла Европа. Ньой е диктат потъпкващ ценностите на самоопределение, родени именно в тази Европа. Това написа във "Фейсбук" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки

Изказването е направено от трибуната на Европейския парламент. Припомняме, че днес се навършват 100 години от подписването на Ньойския договор. 

Навършват се 100 години от подписването на Ньойския мирен договор

"Ньой е жестоката телена мрежа, разделяща къщи, ниви, семейства и гробове. На стогодишнината от националната катастрофа, причинена от негодниците Клемансо и Лойд Джордж не бива да забравяме, че ни беше отнета златната Добруджа, тучните Западни покрайнини и нашето непрежалимо Бяло море.

Долу Ньой! Да живее единна и целокупна България", написа още Джамбазки. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1240 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.11.27 | 12:52

4

НЕЩАСТНОТО КУПЕНО ОТ ДС ПРОСТАЦИТЕ ДЖУДЖЕ РЕВЕ ПРОТИВ ЕВРОПА. СКОРО ЩЕ МЛЪКНЕ.

1

2019.11.27 | 10:06

3

Така е, но България вече не може да върне земите си. Сега в тези земи живеят хора, предимно мразещи България. Хора с промито самосъзнание. И дедите им дори са учени да мразят всичко българско въпреки, че на повечето от тях във вените им тече българска кръв! Иначе, ако станем силни икономически, вкупом ще забравят, че ни мразяти ще се пишат, кой от кой е по-голям Българин. Това си е наша генна черта. Иначе, единственото, което можем да направим е ДА НЕ ДОПУСКАМЕ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯ ПАРЧЕ ОТ ИЗКОННАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! И ПОСЛЕДНИЯ ЖИВ ЧОВЕК ПО ТАЯ ЗЕМЯ, ТРЯБВА ДА Я БРАНИ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЪХ!

Де да има

2019.11.27 | 10:04

2

и на Джамбазки кой да му изпъне жилите,иначе е прав по темата.Те на приказки са силни,ама в делата хич ги няма.

Иво

2019.11.27 | 09:53

1

Интересното е защо точно в Ньой се подписва тоя договор? И каква картина има в стаята, която подписват договорът? Някой да е чувал за граф дьо Ньой?И как Цар Калоян буквално публично унижил? Как кръстоносците безчинствали в нашите земи, получили заслуженото си? И то християнски земи! Всичко е заради близо 700 годишна таена жажда за мъст към България, от страна на хора членуващи в тайни организации, като рицари темплиери, масони и други подобни. Организации, в които членуват хора, които и сега дърпат конците. Хора на най-високи постове в държавите по света.

Добави коментар

Водещи новини