Джамабзки: Несериозно е да се твърди, че сме поставяли ултиматум на ГЕРБ за субсидията. Без тяхното желание тя нямаше да стане 8 лв.

  • 06 декември 2019 17:59

  • 1028
  • 5
Джамабзки: Несериозно е да се твърди, че сме поставяли ултиматум на ГЕРБ за субсидията. Без тяхното желание тя нямаше да стане 8 лв.
© Булфото (архив)

Изказването на Даниела Дариткова, че сме им поставили ултиматум за субсидиите и бюджетът е нямало да мине, е несериозно. Без желанието на ГЕРБ това гласуване за субсидиите нямаше как да мине. Ако беше толкова лесно, щяхме да им поставим ултиматум да премахнем границата с Македония и вече българското знаем щеше да се вее на Охридското езеро.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутатът от ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, който коментира темата за партийните субсидии. "Трябва да казваме нещата честно, а не да се оправдаваме. Според мен решението за 1 лев субсидия беше някакъв наказателен вот от страна на ГЕРБ. Сега е очевидно, че има консенсус тази неправда да бъде поправена. 11 лева бяха много и хората справедливо се дразнеха. 8 лева е някакво добро начало. За мен е много по-важно да се обясни и да става ясно как се харчат тези партийни субсидии. Трябва да има таван на субсидията. Не може една партия да получава по 10-15 млн. лева на година, за да ги държи на влог или да прави дарения. Тези пари трябва да отиват само за политически дейности", категоричен бе Джамбазки.

Валери Симеонов за твърденията на ДПС: Фантазии на объркани хора

"Срещата на министър Данаил Кирилов с Джок Полфрийман е напълно неприемлива за мен. Това е доказан убиец. Тази среща е проява на лош вкус. Нелепо решение. Според мен това е някакъв натиск от страна на новите радикали, които са срещу АМ "Струма". Те имат няколко медии и пресгрупи, където публикуват своите неомарксистки виждания. Всички тези организация се финансират грантово и са соросоидни. Тяхното знаме е Полфрийман. Един ден те са природозащитници и искат спирането на магистрала "Струма", на другия ден са политически партии, после стават неправителствени организации. Онзи ден в Брюксел тичаха за петицията за АМ "Струма", после дюдюкаха по хората от съдебната власт, призоваваха да се приеме Истанбулската конвенция. Това трябва да се спре, но финансирането им е сериозно. В предишния кабинет тези организации бяха превзели кабинета на правосъдния министър, който сега е един от лидерите ми", заяви още Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Данаил Кирилов и Полфрийман обсъдиха проблемите в затворите

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1028 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.12.06 | 20:22

5

не е несериозно а е сериозна милиционерска лъжа, това може Боко това прави

2019.12.06 | 20:16

4

ГЕРБ ИЗЛЪГАХА.

profesor

2019.12.06 | 19:39

3

Защо не ги разкараме с ритници от управлението на страната тези алчни мизерни омразни предатели, обединени в кликите ГЕРБ, ВМРО, БСП, ДПС.......?

????

2019.12.06 | 18:43

2

ЗАЩО ,когато стане дума за ПАРИ, за "управляващи" и "опозиция" ,има ЕДИНОДУШИЕ,а за нашите МАЙКИ и БАЩИ НЕ? Та нали НАРОДА,КАЗА 1 лев? КОИ и КЪДЕ са ЦИГАНИТЕ в сдучая,"другарю-господин" Джамбазки? НАРОДЕ???? ПАРОДЕ???? НАРОДЕ????

2019.12.06 | 18:08

1

to e iasno bre djambazki grobarskite prestapnici ne mohgat da se sprat da ograbvat naroda to im e vrodeno tova custvo vece.

Добави коментар

Водещи новини