Временно е преустановено пропускането на МПС в двете посоки на ГКПП "Ивайловград"

  • 23 ноември 2019 14:28

  • 657
  • 0
Временно е преустановено пропускането на МПС в двете посоки на ГКПП "Ивайловград"
© Булфото (архив)

От 12.30 на ГКПП „Ивайловград - Кипринус“ временно е преустановено пропускането на МПС в двете посоки поради технически проблем в системата на гръцките власти, съобщават от ГД „Гранична полиция“.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Силистра“ на изход за товарни автомобили. Поради лоши метеорологични условия ферибота на ГКПП „Сомовит - Никопол“ не работи. На границата с Република Турция на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“ трафикът е силно интензивен на изход за товарни автомобили.

Силно интензивен трафик по границата ни с Турция

На границата с Република Гърция на ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП „Кулата“ е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства. На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На 24 ноември 2019 г. за времето от 09.00 часа до 13.00 часа на ГКПП „Кардам - Негру вода“ ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки поради извършване на ремонтни дейности. Препоръчва се използването на алтернативни маршрути.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
657 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини