Маринов към колегите си за празника на полицията: Благодаря ви за професионализма

На днешния ден празнува българската полиция. Независимо от превратностите на времето, полицията винаги е следвала своята основна мисия - прилагането и спазването на закона. Това каза в словото си по повод професионалния празник на българската полиция вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,

"И през тази година се изправихме пред предизвикателства, но вие и за момент не се отделихте и винаги спазвахте закона", обърна се министърът към колегите си.

"Благодаря ви за професионализма", каза Маринов, предаде репортер на Novini.bg

"Завинаги остават в нашите сърца и колегите, загинали по време на изпълнение на задълженията си", допълни вътрешният министър. 

На честването, което се състоя в двора на ГД „Национална полиция” пристваха освен министър Маринов и главният секретар Ивайло Иванов, ръководството на МВР, директори на дирекции и др.

Отец Ангел извърши водосвет на знамената, а ръководството на МВР поднесе венци пред Паметника на служителите, отдали живота си при изпълнение на служебния си дълг. 

След като курсантите от Академията на МВР поднесоха венец, присъстващите запазиха минута мълчание.

"Ще има 10% увеличение на заплатите на полиците. Надявам се, че ще успеем да повишим и заплащането на нощния труд", каза Маринов пред журналисти след честването. 

"Изказахме подкрепа към професионалните качества на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във - няма нарушения в закона. Не оказваме натиск. Не виждам нищо лошо и в това, че президентът е отказал да подпише указа за назначаването на Гешев", разкри МВР министърът по повод избора на нов главен прокурор. 

Коментари

 1. 2019.11.08 | 13:09

  И вече Маджо си има МВР -голяма далавера .
  Работят ти и ти плащат.

 2. 2019.11.08 | 12:47

  "Благодаря ви за професионализма" - хахаха, ха, ха,... Професионализма.... Кой туй нящу бе у МйеВйеРйе-ту?

 3. 2019.11.08 | 12:38

  За благодаря никой не работи шофьорче.

 4. 2019.11.08 | 12:12

  Пародия на полиция, най-главния Мишок поздравява мишлетата.

 5. 2019.11.08 | 11:49

  Най-законите престъпници в България!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет