Студентите могат да изкарат 8 декември на половин цена. Вижте как!

  • 29 октомври 2019 09:20

  • 357
  • 0
Студентите могат да изкарат 8 декември на половин цена. Вижте как!
© Getty Images

Студентите могат да изкарат 8 декември на половин цена, ако резервират до края на октомври. Това показва проверка на "Телеграф" из сайтовете предлагащи празнични оферти.

От 17 до 50% по-евтино излиза купонът в Банско - едно от любимите места на студентите. Сега две нощувки на човек със закуска и празнична вечеря в четиризвезден хотел са между 150 и 170 лева. Към средата на ноември се очаква цената да скочи двойно. За една вечер в момента може да се резервира нощувка за 25 лева, но без да включва купона. Сред екстрите са басейн и спа.

30% по-евтино е и празненството в Мелник. Вместо за 90 лева две нощувки със закуски с галавечеря вървят за 60 лева. Ол инклузив релакс с минерална вода във Велинград в момента може да се намери за 36% по-евтино. За две празнични вечери студентите ще броят само 74 лева.

Хотели в Сърбия и Македония също атакуват младежите с атрактивни предложения. Комплекс в сръбското село Иново, близо до ски пистите на Бабин зуб, изненадва с цена от 80 лева, включваща нощувка и галавечеря. За цената е дадено и важно обещание - неограничена консумация на алкохол.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
357 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини