Соня Колтуклиева: Големият публичен проблем на президента, е съпругата му

  • 28 октомври 2019 17:46

  • 46025
  • 0
Соня Колтуклиева: Големият публичен проблем на президента, е съпругата му
© булфото/архив/

"Президентът Радев има един голям публичен проблем - съпругата му Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена. Бившата секретарка на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в го замеси в сериал от скандали", коментира в социалната мрежа известната журналистка Соня Колтуклиева.

Президентската съпруга през април, преди евровота, качи на страницата си във Фейсбук клипа на канадската рок група Nickelback Burn It To The Ground (“Изгори го до основи”) с коментар:
"А големият предател винаги е най-близо. И затова най-трудно се вижда... Големият предател е страхлив, сине. Инак няма да е предател, а враг." - Мария Лалева, "Живот в скалите". Всичко това се отнасяше до Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка, началник-кабинет на президента, който ненадейно за мнозина се озова 4-ти в листата на БСП за европейските избори, но запази отличните си отношения с Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Президентската съпруга качи на профила си във Фейсбук клип на Цеца Величкович с песента “Кукавица” снощи, след първия тур на местните избори. На пръв поглед това изглежда свързано с думите на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към десните за балотажа в столицата Фандъкова-Манолова: ако искат десните, да си подкрепят “кукувици костинбродски”.

Журналистката Веселина Томова, обаче, публикува превод на текста на песента от сръбски език с идиоматично значение на “кукавица” като “страхливец”.
И веднага реакцията на Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена придоби друг смисъл: в неделя, след като гласуваха, президентът и премиерът си размениха остри думи - но не личностни нападки или обиди! - по повод избора на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор.

Бившата любовница на ген.Радев, се превърна в съпруга на номинирания от БСП пенсиониран главнокомандващ на ВВС форс-мажорно, часове преди началото на кандидат-президентската кампания, след папарашки снимки и обвинения в прелюбодеяние.
Неизвестната до този момент Десислава възмути публиката с абсолютно неподходящото костюмче с минижуп в триумфалната за ген.Радев вечер, когато той беше избран за президент с впечатляващ резултат.
Сетне последваха: пост във Фейсбук за котешкия СПИН, лошо подбрани тоалети, пътни недоразумения, коментарът за “афроамериканката”-служителка на Луфтханза на немско летище...важни за президента събития се неглижираха заради поредния недомислен аутфит на съпругата му.
И така до ден-днешен...

Гражданката Десислава Генчева-Радева може да мисли за гражданина Бойко Методиев Борисов каквото си поиска. Но президентската съпруга да нарича министър-председателя “страхливец” е непристойно. И конфузно за държавния глава.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
46025 0

Водещи новини