КЗП ще проведе Национална конференция на тема Партньорство за ефективен бизнес

  • 28 октомври 2019 14:01

  • 228
  • 0
КЗП ще проведе Национална конференция на тема Партньорство за ефективен бизнес
© Pixabay (архив)

На 29 октомври от 09:30 часа Комисия за защита на потребителите (КЗП) ще проведе Национална конференция на тема „КЗП – партньорство за ефективен бизнес“ в хотел „Бест Уестърн Плюс Хотел Експо“, София, съобщиха от пресцентъра на агенция Апра.

В рамките на Националната конференция ще се представят секторни стратегии за българските предприятия. Част от темите в панела ще бъдат „Предизвикателства пред туристическия сектор“ и „Онлайн търговия“ с фокус върху празничните и редовни намаления в сектора, като ще бъдат представени обучения, проведени от КЗП на малки и средни предприятия. По време на форума ще бъдат представени дейностите и резултатите от работата на КЗП по проект № BG16RFOP002-2.005-0001 – С01 „Повишаване на ефективността и ефикасността на услугите, предлагани от КЗП за българските предприятия” по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 г.”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие”.

Участие в панела ще вземат представители на Комисия за защита на потребителите, браншови и търговски организации, търговски предприятия, туроператори и туристически агенти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
228 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини