Шефът на СОС: Хората вдигнаха критериите си за развитието на София

  • 17 септември 2019 18:38

  • 554
  • 2
Шефът на СОС: Хората вдигнаха критериите си за развитието на София
© БНТ

Крайната оценка на нашата работа ще дадат избирателите. Моята лична равносметка е, че това беше един доста труден мандат, с много трудни конкретни казуси, които трябваше да бъдат решавани – конкретен имот, конкретно междублоково пространство, конкретна градинка, която инвеститори искат да застроят. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Това е един непрестанен процес, добави той.

Трябва да има ясен план за новите предизвикателства, които стоят пред София през следващите години. Темите в София са много. Преди повече от 10 години се захванахме с тях и смея да твърдя, че много от тези теми в София, са вече в историята, заяви Герджиков.

Нашите критерии и взискателност се качват толкова повече, колкото повече се качва и качеството на живот. Това е нормално и положително, каза той в отговор на въпрос за критиките към управлението на столицата.

Хората, а оттам и общината вдигнаха критериите си и за градска среда, и за темпове на развитието, добави шефът на СОС.

По думите му новите предизвикателства пред града изискват нови хора и нова експертиза в екипа на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е опонент, който заслужава уважение. Тя очакван опонент, заяви Елен Герджиков.

По думите му коалицията със СДС е на принципна основа. Това е подкрепата, която може да бъде наречена принципна, за разлика от политическите антоними, които се събират около някои други кандидати, коментира още Герджиков.

Последвайте канала на

Novini.bg
554 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
да, да

2019.09.17 | 22:15

2

В историята са вече стопиранията на отвратителните високи строежи - оня безсмислен грозен бент зад НДК, пресякъл София на две, отрязал изгледа и въздушния поток Запад-Изток. Абсолютна тъпотия. Както и "Златния век"(доста недвусмислено, а) - на свинче - звънче, и т.н. Ех, културата на архитектите, изграждащи София не трябва да идва от кошарите. Извинете - архитектът трябва да има висока култура и знания във всичко - строителство, изобразително изкуство, медицина, климатология, психология, астрономия (да, да), биология, зоология, социология, ботаника, цветарство, мода, литература, автомобилизъм ... всичко, всичко, господа архитекти... Ама, де ги...

2019.09.17 | 19:43

1

МДА, НЕ ИСКАТ ПРОСТИ КОРУМПЕТА

Добави коментар

Водещи новини