Румен Петков: Ще настоявам да бъде разсекретено делото ''Куйович''

  • 29 август 2019 09:24

  • 1033
  • 2
Румен Петков: Ще настоявам да бъде разсекретено делото ''Куйович''
© Кадър: Нова телевизия

Ще настоявам прокуратурата да разсекрети делото ''Куйович'' във Варна, за да бъде оповестена цялата информация около този случай. Фактът, че беше скрит докладът от Агенцията по национална сигурност, също е лош сигнал. Това обяви в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия бившият вътрешен министър и лидер на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той допълни, че ще настоява и да се разбере какви са били отношенията между Будимир Куйович и МВР преди 2001 г.

По думите му подадената от него оставка като вътрешен министър не е била породена само заради случая с наркотрафиканта.

,,Оставката ми тогава не беше продиктувана само заради случая с Куйович, а и заради това, че бяха уволнени достойни служители от системата на МВР, участвали в залавянето му. Все още нямам отговор защо тези хора бяха отстранени от министерството'', каза още той.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в важен въпрос е и как така още с излизането си от затвора Куйович се оказва с фалшива шофьорска книжка.

Последвайте канала на

Novini.bg
1033 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.29 | 11:18

2

Др. Петков, ти най-добре знаеш, защо е засекретено делото ,, Куйович ". Нали точно за това те изхвърлиха от системата на МВР. А да кажеш нещо за братя Галеви?

Избирател

2019.08.29 | 09:33

1

Иначе пикаещият червен демократ този път рещи да се изсере в общественото пространство!

Добави коментар

Водещи новини