Истински соцгазъм, другари!

  • 26 август 2019 13:00

  • 5472
  • 0
Истински соцгазъм, другари!
© Pixabay/Novini.bg

На 23 август Европа отдаде почитта си към жертвите на тоталитарните режими на ХХ век. Фашизъм и комунизъм. 

Мнозина се почувстваха тъпо, след като цял живот го играха комунисти и врагове на фашизма… а накрая седнаха в една лодка с Хитлер…

Ами съжалявам, драги, светът ви определи като едно общо зло с фашистите, дето им използвате името като пенкилер – за оправдание на собствения си садизъм при сезонния си лов на вещици. 

О, сладка ирония!

И след като Европа почете жертвите на тоталитарните садистични сатрапи, в България (тук „Европа“ е мръсна дума, е, така де – освен ако не пасем от Еврофондовете) мнозина гракнаха: „Кви жертви бе!“ 

А, не бе, никакви! Измисляме си, че ни е скучно. Защо точно 23 август ли? Защото на този ден през 1939 г. – насред любимата Москва – нацистка Германия и интергалактическият мега-гига вселенски спасител на човечества и православия – СССР…

… сключват договор за ненападение, известен като Пакта Молотов-Рибентроп. Тая част от историята в червени глави не вирее. Тя никога не се е случила. Това е измислица на ЦРУ, евреите, НПО-тата, джендър идеологията и враговете на славния съветски народ. 

И въобще, ама ВЪОБЩЕ не е вярно, че Хитлер и Сталин ЗАЕДНО подготвят старта на Втората световна и си поделят тортата Полша, а за гарнитура мятат на масата и едни прибалтийски държави…

***

И понеже тази част от беге масата не е никак малка, имам предложение…

Нали знаете как в САЩ след Гражданската война има индиански резервати, които съществуват и до днес? Усещате накъде бия.

Защо не съберем всички, които милеят за соца, в такива резервати? Ще им вземем колите и ще им ги заменим със съветски такива. След 10 години, разбира се. 

Ще им вземем личните карти и ще им връчим по един зелен паспорт, като задължително ще им се забрани да напускат пределите на България. Ако пробват – за тях ще има специални отряди – за стрелба в гръб. Ако искат да живеят на друго място в България… не може – нямат жителство. 

Нека превърнем този техен блян по соца в реалност! А, другари?! 

Ще ги дебнат какви вицове разказват, ще се топят един друг и който загуби тази игра – ще копае новото метро, ако преживее „разпита“ в районното преди това. 

Ще им върнем ОФ-то, съветските филми по единствената телевизия, която ще им оставим да гледат. Никаква тоалетна хартия – нарязани вестници за вас, другари! Ще им пускаме банани само по Нова година, която ще посрещат с черно-бяла тържествена програма, докато дремят над газираното вино. 

Също така, ако детето или децата им учат в „неправилната чужбина“, на Запад демек, яки репресии срещу цялата им фамилия – защо са отгледали нехранимайко такъв неден, гиди мазен невъзвръщенец! 

В началото ще им правим нощни посещения с джипката и част от тях ще изчезнат безследно. Другите ще си умрат от кеф, ще се кротнат и ще се радват на социалистическия си рай. 

Трябва да помислим как да им уредим и един „Чернобил“. Всъщност какво има да го мислим… Ето – от Русия и за това са помислили – първият в света ПЛАВАЩ енергиен блок „Академик Ломоносов“ скоро заплава. Както се казва: „Чернобил“ с доставка. Явно ще трябва да им направим соц резерватите някъде по морето. То и без това си е такова и в момента, просто ще трябва да го отделим, заградим и да сложим въоръжена охрана. 

Ще им дадем и политици да си имат. Цели партии даже. От ония, дето и до ден днешен ходят да носят цветя на паметника на Тошо Тиквата в Правец и не пропускат рождения ден на ни един комунистически шумкар, който да превърнат в народно тържество с кебапчета. Ще им дадем и по една „Волга“, да си джиткат. Край на мерцедесите и бентлитата. 

Ееееех…

Истински соцгазъм! 

***

Ще пускаме групи туристи – да ги разглеждат и да ги снимат. Поне някаква полза да има от тях

А новият газов хъб ще е…

… кисели социалисти газ пикаят, когато ги сравняват с фашистите. 

 

И вместо послепис:

Германия си призна грешката и се извини. Днес Германия е световна сила. 

А там, където соцът още вирее и се радва на народна любов…

… още ползват клекало; назначават тройкаджии да отговарят за проекти за милиарди, щото са „наши хора“, разбираш ли; и политиците произхождат от горди родове на свинари, овчари, шумкари и ватенки. Много са добри и компетентни, искам да кажа, вие пà какво си помислихте?

Не обичам да се повтарям, но…

Ееееех…

Истински соцгазъм! 

Последвайте канала на

Александър Томов
5472 0

Свързани новини

Водещи новини