Бдение в памет на убитата 7-годишна Кристин се състоя в центъра на Сливен

Бдение в памет на убитата седемгодишна Кристин от село Сотиря събра повече от двеста души пред сградата на общината в Сливен.

Цветя и свещи поставиха опечалените пред една от колоните на общината. Хора от селото и от областния град изразиха съпричастността си към близките на детето. Те поискаха справедливо наказание за задържания 21-годишен Мартин Трифонов, изразявайки своите опасения, че той няма да получи най-строгото наказание - доживотен затвор без право на замяна.

Хората от селото споделиха, че са в шок от няколко дни и живеят в непрекъснат страх, притесняват се да пускат децата си навън. Близките заявиха, че престъпниците се чувстват безнаказани и затова не се страхуват да вършат престъпления.

Бабата на момичето упрекна екипа на Спешна помощ, че не е положил необходимите грижи, за да спаси детето, което е било намерено в безпомощно състояние. Междувременно в Спешния център на болницата е започнала вътрешна проверка по случая.

В ранния следобед днес Окръжният съд в Сливен определи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за Мартин Трифонов. Заседанието се състоя при закрити врата в областната болница в Сливен, където се намира под охрана задържаният от момента на залавянето му на 16 август. Неговото състояние не е позволило да бъде транспортиран до съда. Мярката може да бъде обжалвана в тридневен срок пред Апелативния съд в Бургас.

Коментари

 1. 2019.08.20 | 19:39

  Не бдение а бунт защото този изрод ще лежи не повече от20 год.ще излезе и пак ще почерни някое семейство.За такова престъпление е доживотна!

 2. 2019.08.20 | 00:18

  Публична кастрация на изверга мангал!

 3. 2019.08.19 | 23:52

  Бдете роби,бдете........Убиват ви и изнасилват децата,какво по позорно и лошо може да ви се случи,а вие бдете......не убивайте мангала и майка му

 4. 2019.08.19 | 22:10

  отмъщение трябва, не бдение

 5. 2019.08.19 | 21:07

  Това,"бдението" е СДС-@рска измишльотина за затъпване и отвличане на вниманието на стадото,докато го "стрижат",сиреч - докато го крадат.
  Анатема на Сашо Нереза и Гърбатия @й дук!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет