Постоянен арест за Мартин Трифонов, за убийството на дете в Сотиря

Постоянна мярка задържане под стража е наложена 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен в убийството на 7-годишната Кристин Георгиева в село Сотиря.

Мярката му бе гледана в при закрити врати в болницата, където той е настанен за лечение, след като бе прострелян при задържането му.

Мярката няма да бъде обжалвана, съобщи говорителя на прокуратурата в Сливен Ваня Белева, предаде БНР.

Според говорителя на прокуратурата Ваня Белева Мартин Трифонов е в добро общо състояние, бил е адекватен и е знаел какво се случва. Той е настанен в хирургично отделение на сливенската болница, но все още не е ясно кога ще бъде прехвърлен в следствения арест.

Днес в община Сливен бе обявен ден на траур в памет на убитата 7-годишна Кристин Георгиева. Кметът Стефан Радев изрази съболезнованията си. „Всички скърбим за това дете. Затова и общината реагира по този начин и предложихме на близките в този труден момент поне това, което можем да направим – да поемем всички разходи, свързани с погребението, и да предложим всякаква друга подкрепа, от която имат нужда.“, каза кметът Радев.

От 17,30 днес пред сградата на общината е предвидено гражданско бдение в памет на детето. Междувременно стана ясно, че той е направил пълни самопризнания пред служебния си адвокат, а ДНК експертизата е доказала съпричастността на Трифонов към тежкото престъпление.

Коментари

 1. 2019.08.19 | 18:50

  защо не затвор а арест

 2. 2019.08.19 | 18:15

  И това трябва да е новина ли?

 3. 2019.08.19 | 17:53

  създаде животни.

 4. 2019.08.19 | 17:26

  ЗНАЧИ ЛСИХОПАТА МАРТИН ИЛИ МАРТА ТРАВЕСТИТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА 50 ГОДИНКИ А ДЕТЕНЦЕТО ЩЕ ГНИЕ В ГРОБА А МНОГО СА ТАКИВА ЖЕРТВИ НА ПСИХОПАТИ ЖУРНАЛИСТКАТА ОТГРАД РУСЕ ВЕРОНИКА ОТ ГРАД ВЕЛИКО ТЬРНОВО И ДРУГИ СЬЩО ДАМАТА ОТ СЕЛО ХЬРЛЕЦ УДУШЕНА ОТ ЧЕЦИ БАЩА Й ПОЧИНА ОТ МЬКА А ПРЕДИ ВРЕМЕ ПУСНАХА УБИЕЦА НА ДАМАТА УЧИТЕЛКА ОТ ГРАД ВИДИН ТОВА ПРАВОСЬДИЕ ЛИ Е

 5. 2019.08.19 | 17:20

  ЕДИН ПРЕКЬРШЕН ЖИОТ НЯМА СМЯХ РАДОСТНЯМ ДА ПРЕКРАЧИ В ПЬРВИ КЛАС НЯМА ДА РАСТЕ ДА СИ ИГРАЕ ДА ПОРАСНЕ ДА ИСПИТА ПЬРВИТЕ МОМИНСКИ ТРЕПЕТИ НЯМА ДА СЕ ОЖЕНИ ДА СИ ИМА РОЖБИ МИЛО ДЕТЕНЦЕ ПОЧИВАЙ В МИР НШКНЕЙМ ГРАД КОЗЛОДУЙ

 6. 2019.08.19 | 16:56

  А не бе, почивка на Малдивите, ново ферари и 1 000 000 джобни трябваше да отсъдят.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет