Кметът на с. Сотиря: Ще помогнем на семейството на Кристин с каквото можем

Хората в Сотиря няма как да бъдат спокойни. Ще мине доста време, докато се успокоят. Тежко ще бъде. Това сподели пред камерата на Нова телевизия Димчо Георгиев, кметът на с. Сотиря, в което бе извършено жестокото убийство на 7-годишната Кристин.

,,От кметството на Сотиря поднасяме своите съболезнования на семейството. Разговарях и с кмета на Сливен, той също поднася своите най-искрени съболезнования. Той подсказа, че е готов да помогне на семейството с каквото може, така че всички ние ще помагаме и съдействаме с каквото можем'', каза още кметът на селото и заяви, че срещу задържания Мартин Трифонов досега не са били подавани писмени жалби.

,,Има органи на реда, до които трябва да се изпращат сигнали. Защото всички си говорим на масата кой какви ги върши, но нищо не правим по въпроса. В един момент се губи смисълът, когато всичко е само на приказки'', добави в заключение той.

Коментари

 1. 2019.08.18 | 22:38

  Не купувайте от цигани.Не ги вземайте на работа.Не им продавайте къщи и не ги пускайте под наем.Смърт за циганската сган

 2. 2019.08.18 | 13:33

  М мюсюлманския свят този ще бъде убит с камъни заровен в земята дораменете в продължение на една седмица .

 3. 2019.08.17 | 13:03

  До живот и да умира всеки ден и след това да се събужда. Това трябва да направят тези от които зависи съдбата на този изверг. В близка Румъния хората се вдигнаха и свалиха служители отговорни за ситуацията, а ние пак нищо. Има виновни в случая и това са съдиите пуснали този нещастник на свобода. Щом е бил задържан преди време за блуттство какво по дяволите прави навън?????

 4. 2019.08.17 | 10:07

  e da de shte pomognem sas kakvoto mojem demek sas nishto izpitana balgarska sistema.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет