Адвокатът на Кристиян Бойков: Фирмата няма достъп до паролите му

Кристиян Бойков продължава да е невинен, докато няма окончателна присъда. Това каза пред журналисти Любен Казанлиев, адвокат на компютърния специалист, сочен за автор на хакерската атака срещу НАП, предаде репортер на Novini.bg. Защитникът на Бойков говори пред фирмата, в която работи Бойков, където тече акция на ГДБОП.

Той твърди, че не е източил данните от базата данни на НАП. Оттам нататък откъде са намерени и как тези данни, тепърва ще се разбере, добави адвокат Казанлиев.

По отношение на компютрите, които първоначално бяха иззети, ги ползва само той. А от фирмата нямат задължение и процедура, по която да съхраняват паролите на служителите си. Всеки техен служител си съхранява сам паролите. Т.е. те нямат достъп. Той самият отказа да си даде паролите, оттам нататък те нямат възможност да ги изземат насилствено, уточни юристът.

 

 

Коментари

  1. 2019.07.23 | 19:42

    Стискай зъби момче! Радо (Отверката) как спаси Цвък(Молитвата) при случая с кетчърите, на Ушев !?
    Само че при оня случай ставаше дума за СИК-@джии, облечени във власт и те определяха всички правила и всичко беше обречено и беше потулено,а сега е по-друго.Теб ще те тормозят денонощно: Ще те следят;ще ти подслушват телефоните;ще ти четат кореспонденцията; ще ти създават компромати;ще ти пращат "бухалки".Ще те разсипят от тормоз, само и само да си признаеш.

  2. 2019.07.23 | 18:31

    КАКВИ ГИ ГОВОРИШ БЕ ,ВСИЧКИ В ПАНДИЗА.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет