Реверсивното движение по пътя София-Перник остава в дните с натоварен трафик

  • 28 юни 2019 14:19

  • 305
  • 0
Реверсивното движение по пътя София-Перник остава в дните с натоварен трафик
© Булфото (архив)

Реверсивното движение на пътя София - Перник през Владая остава в дните с натоварен трафик. Това стана ясно след среща на протестиращи от селата Драгичево и Мала Кория с ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“.

След среща с ръководството на агенция "Пътна инфраструктура" бе постигнато съгласие реверсивното движение да остане в натоварените дни, съобщи инженер Иван Досев от Управителния съвет на АПИ.

"Сега ще го продължим този реверс в по-намален вид, не всекидневен, а само в дните с най-натоварен транзит. Мисля, че постигнахме съгласие относно това нещо с инициативните комитети", каза той.

Кметът на Драгичево Виктор Викторов заяви, че проблемът е решен само частично, тъй като не са изпълнени исканията на жителите на селото за поставянето на светофар.

"Нашият проблем си остава, за съжаление, нерешим на този етап, защото не отговаряме на замерванията за светофар. Имахме друго обещание, но за съжаление не стана. Доволен съм от реверсивното, но от другото решение не, ще търсим друг начин", каза той.

Насроченият за неделя протест остава, но няма да се затваря път Е-79. "Протестът, който ще бъде от 17 часа в неделя, ще протече по един по-мек вариант, ще бъде протестна демонстрация, няма да бъде блокирано движението по Е-79", заяви организаторът Васил Николов, преадде БНР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
305 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини