Временни ограничения в движението ще има този уикенд в Сливен заради ралито

  • 27 юни 2019 08:33

  • 204
  • 0
Временни ограничения в движението ще има този уикенд в Сливен заради ралито
© Булфото (архив)

Временни ограничения в движението ще има по време на Монбат Рали Сливен в дните от 28 до 30 юни. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР-Сливен.

Ралито ще се проведе в десет специални етапа и един супер специален етап. За осигуряване на обществения ред и пътната безопасност са включени 139 служители на ОДМВР-Сливен.

На 28 юни за времето от 16.30 ч. до приключването на супер специален етап ще се въведе забрана за движение на МПС в района на бул. "Хаджи Димитър" в Сливен. На 29 юни за времето от 8.48 ч. и от 12.47 ч. ще се въведе забрана за движение в отсечката от старта в местността Абланово през разклона на връх Българка до финала на разклона за Карандила. В същия ден от 9.16 ч. и от 13.15 ч. ще се въведе забрана за движение в отсечката от местността Чуката до финала на входа на село Ичера. Потокът от коли, движещи се от Сливен към връх Българка, ще се спира на 150 м преди старта до чешмата в местност Абланово и ще се подрежда за паркиране по посоката си на движение вдясно, върху пътния банкет и в горски отбивки, като се осигурява проходимост на пътния участък към Сливен и обратно за нуждите на служебни МПС на РСПБЗН, ЦСМП и ОДМВР-Сливен.

За времето от 10.19 ч. и от 14.18 ч. ще има забрана за движение по трасето от село Раково към село Бяла. На 30 юни от 8.58 ч. забрана за движение ще има от село Трапоклово през село Седларево и кръстовище "Конак търла". От 9.49 ч. ще има забрана за движение от село Ичера към Сливен. От 10.15 ч. ще се въведе забрана за движение след пътен разклон на връх Българка в посока Карандила към Сливен до местност Абланово. От 12.29 ч. ще се въведе забрана за движение в участъка от пътя Сливен - пътен разклон Чуката към връх Карандила - връх Българка към местност Абланово.

Абсолютно се забранява оказване на помощ от зрителите на екипажи, претърпели инцидент, до пристигането на специализираните екипи. Оказването на помощ води до дисквалификация на състезателите.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
204 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини