„Софийска вода” ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре

  • 20 юни 2019 10:40

  • 856
  • 0
„Софийска вода” ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре
© pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 юни, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“ в жк. „Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Димитър Петков“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гургулят“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гургулят “ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „6-ти септември“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември “ ъгъла с ул. „Гургулят“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Търновска конституция“ в жк. „Надежда 2“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 13.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Търновска конституция “ от ул. „Христо Силянов“ до ул. „Горни порой“; ул. „Горни порой“ от ул. „Търновска конституция“ до ул. „Йордан Хаджи Константинов – Джинот“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горни порой“ ъгъла с ул. „Търновска конституция“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
856 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини