Спират временно водата в части от София днес

  • 19 юни 2019 09:01

  • 488
  • 0
Спират временно водата в части от София днес
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Кремиковци“ и кв. „Сеславци“. Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова“ в кв. „Манастирски ливади - запад“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Паша Христова“ от ул. „Синанишко езеро“ до ул. „Борис Димовски“; ул. „Синанишко езеро“ от ул. „Мур“ до ул. „Богомил Райнов“ и ул. „Богомил Райнов“ №1, №2, №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паша Христова“ ъгъла с ул. „Борис Димовски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Велбъжд“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велбъжд“ №44А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Последвайте канала на

Радина Лазарова
488 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини