Десислава Атанасова връчи „Албена къп“ на шампионите от ДиЕксСи Технолоджи София

  • 16 юни 2019 14:14

  • 866
  • 0
Десислава Атанасова връчи „Албена къп“ на шампионите от ДиЕксСи Технолоджи София
©

Народният представител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, връчи трофея в ръцете на капитан на  ДиЕксСи Технолоджи София -  отборът победител в най-големия турнир за аматьорски футбол Албена Къп 2019. Като специален гост на надпреварата, зам.-председателят на правната комисия в Парламента поздрави шампионите и благодари на всички участници в осмото издание, което събра рекордните 32 тима. Топли думи към присъстващите отправи и Анатоли Илиев.

Във финала на турнира ДиЕксСи Технолоджи София надигра трудно с 1:0 тима на Магьосниците от София. На трето място се наредиха отборите на Виктория Перник и Вихър Николово Монтана. Специалният трофей за феърплей заслужи тимът на Антибиотик Рз, купата беше връчена лично от кмета на Разград Валентин Василев.

В продължение на три дни 32 аматьорски отбора излъчиха най-добрите в страната на терените на обновения футболен комплекс в к.к. Албена, който тази година е с титлата „Европейски курорт на спорта“. Участниците си разпределиха общ награден фонд от 12 000 лв., като шампионите заслужиха 3200 лв, сребърните медалисти 2400 и т.н. до осмо място. С годините Албена къп заслужи реномето на най-големия аматьорски турнир в България.

Последвайте канала на

Novini.bg
866 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини