Модерна детска площадка с беседка и битов кът обновиха центъра на село Островче

  • 07 юни 2019 18:37

  • 255
  • 0
Модерна детска площадка с беседка и битов кът обновиха центъра на село Островче
© Община Разград

Нова детска площадка с люлка и пързалка, голяма беседка и битов кът са изградени в разградското село Островче, съобщиха от общинската администрация.

Съоръженията са на стойност 10 000 лева и са отпуснати по проект, финансиран от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/ и Министерството на околната среда и водите.

Председателят на Общинския съвет в Разград Надежда Радославова бе гост на общоселското тържество по случай успешния завършек на проекта "Създадени са съоръжения, които ще се използват от всички и допринасят за по-добрите условия на живот. В лицето на кмета д-р Валентин Василев и цялото ръководство имате поддръжници и хора, които ви подкрепят", увери хората Радославова.

Кметският наместник Лина Тодорова посочи, че новоизградените съоръжения означават много за населението, създават един удобен, практичен и здравословен център на населеното място. Тя благодари на общинското ръководство и за финансирането на рехабилитацията на улиците на стойност 50 000 лв.

Празникът продължи с изпълнение на гайда, песни, танци с ДТА "Лудогорче", изпълнения на деца актьори от клуб "Слово" в ЦУТНТ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини