Сузанита си нашари дупето, Криско в „хомо“ скандал (и още!)

  • 19 април 2019 15:42

  • 23142
  • 0
Сузанита си нашари дупето, Криско в „хомо“ скандал (и още!)
© Facebook

В началото на тази седмица видяхме как един трагичен пожар на другия край на континента направи нещо (очаквано). Всъщност направи много неща, но нека погледнем тези две: сплоти французите и разедини българите. 

Както казах – очаквано. За французите беше ясно, че ще застанат като един и ще се оправят и с това предизвикателство. Също толкова очаквано (защото опитът и историята го говорят…) българите се разделиха и използваха И това, за да се поскарат едни с други. 

Едните казаха: французите не ги мислете, много са си добре, ще се оправят, дреме ми за тях, а вие що не помагате тука на нашите рушащи се сгради и се започна старата мантра: пенсионерите, децата, греяната ракия, заплахата еврогеЙският съюз да ни забрани шкембе чорбата и като цяло кви сатанисти са тия във Франция и какво въобще им оплакваме грешната църква. Която па на всичко отгоре е спасена вече от един нашенец – Колю Фичето – малко преди да стане първият човек, стъпил на Марс (медиите нарочно ги крият тия работи, Сорос и масоните плащат, за да ни затрият като нация). 

(- Тъпанари! Седнали да ми плачат за неква катедрала на франсетата, а тука бабите с по 100 лева живеят и църквите им се рушат. Някой трябва да направи нещо по въпроса. 
- Ами ти си „някой“, направи „нещо“. Кога за последен път помогна, доброволства, даде пари на пенсионер, изчисти си квартала, вместо да хвърляш боклук по улицата?
- Тихо сà, споря тука с интернета.)

Другите пък казаха: може ли поне сега да не се държим като дебили? И така – беге отново се разедини. Иначе е скука. 

***

В края на тази работна седмица да видим какво още ни направи впечатление и ни/ви държа вниманието през тези дни.

Ако все още някой се съмнява, че дори и скандалите ни (или пък особено те) се дирижират от МАсква, да прочете странно расисткия коментар на „Правда“ за „циганите в Габрово“ и как на българите вече им писнало и как правителството нищо не прави и т.н. Абе въобще не е подстрекателство! От „Правда“, която е независима, та независима и въобще не носи явния и тайния дневен ред на Кремъл. Ама хич. 

В тоя ред на мисли Иво Инджев в блога си ни подсети за думите на Иван Костов за това защо паметникът на съвеЦката армия (известен като МОЧА – монументът на окупаторската червена армия) и Альоша все още си стоят след толкова години уж освобождение от комунизма. Та, Костов каза простичкото: „От страх пред Руската федерация. Кремъл заплашва всеки, който се опитва да премахне тези паметници“. 

Чудно…

Но, има и по-зле от нас. Справка: 70% от руснаците харесват Сталин.

***

Почти мимоходом някак… сякаш никой не разбра, отбелязахме годишнината от атентата в „Света Неделя“. Извършен от нелегалната БКП, финансиран и ръководен от „освободителката“ СССР.

Атентат, който и до днес е най-кървавият в историята ни, един от най-кървавите в световната история и нещо като първопроходник за всички съвременни терористични атаки. 

***

Не си правя илюзиите, че годишнината може да е сред най-четените материали, но пък да видим какво може да е най-четеното…

Пожарът в Нотр Дам? Тръмп и отказът да се разкара от Йемен; докладът на Милър? Разводът на семейство Румен и Десислава Радеви с Иво Христов и приставането му на Корнелия? Оставката на Манолев? Ареста на Местан?

Съвсем не. Най-четена е новината, че Сузанита има нова татуировка на гъ… на седалището. Що не? Българинът е великденски православен (тоест става вярващ по Великден), казано е: „Блажени са бедните духом“; „Блажени са невежите“. Нещата се нареждат, нали?

***

Индиец си отряза пръста. „Разочарован от себе си индийски гласоподавател заяви, че си е отрязал показалеца, след като осъзнал, че е гласувал за „грешната“ политическа партия“. „Исках да гласувам за слона, но гласувах за цветето погрешка…“. 

Сигурен съм, че жена му е щастлива, че същия ден не е трябвало да ходи и на лекар, щото – погрешка вместо на уши, нос гърло, да влезе при уролога и да се разочарова от себе си…

***

Докато сме на темата с неприятните усещания… „Галъп": Скандалите и разкритията изравняват позициите на БСП и ГЕРБ. Ако сте си мислели, че една истинска предизборна кампания се води с битка на идеи, обещания, списъци с вече свършената работа, платформи… помислете пак! Води се с компромати и скандали. Тука е така! Виждате резултатите. Малко ми напомнят на една особеност в поведението на някои маймуни – ако искат да ви разкарат или просто не ви харесват, хм… как да го опишем…? – да кажем, че изкарват нещо от долния край на телата си и после го хвърлят по вас. Дали сравнявам политиците ни с маймуни? Съвсем не! Маймуните са готини и аз обичам животните. 

***

Засилват се нарушенията от работодателите. Засилват се нарушенията, свързани с работното време, сумираното му изчисляване и заплащането. 27 млн. лв. са неизплатените заплати за миналата година. 

Какво означава това ли? Че онова, което искате да направите на Сузанита, ви го правят на вас. Нищо, гледайте снимки на зад… седалища в интернета. Също така: сѝпи, ако нема, дòнеси!

***

Муки: Била съм монахиня в "Нотр Дам" в предишен живот

Мхм… добре, че изгоря катедралата, че да разберем каква е била Муки в предишния живот. Също така – и за някои от нас – да разберем коя е Муки и че съществува. Дано само врачката да не ѝ е видяла и познала още нещо във Франция, щото на французите вече много им се насъбра – терористи, пожар, Муки…

***

Кардашиян взимат 6-цифрени суми за постове. В резултат на което всички в редакцията вече се подписваме „Кардашиян“. 

***

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор ни каза, че който не го харесва, е хомо. Такаааа… КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, бате, ако имаше толкова много хомосексуални хора, човечеството вече щеше да е изчезнало. 

***

И нещо за Лили Иванова. Не, не е разказала кога за пръв път е чула думите: „Тук ще бъде България!“

Откраднаха буркана с мед на Лили Иванова. И сребърна (че каква друга!) лъжичка. „След края на шоуто Лили поискала обяснение от екипа ѝ как е изчезнал медът ѝ“.  Представяте ли си как ги е строила и им е нашокала канчетата? На ЛилиИванови ги е направила. 

Цяло чудо е, че не е получила сърдечен арест от преживения шок. Също така е и цяло чудо, че тя още е… не, това не мога да го кажа, но, да знаете – обвинявам съвременната медицина. 

***

Ванга предрекла пожара в Нотр Дам. Ма, разбира се. А Колю Фичето е ремонтирал Нотр Дам, както разбрахме. А Ицо Стоичков им е направил шарените прозорци. В наша чест всеки вторник обядват шкембе чорба с греяна ракия и носят потури. 

Също така от материала разбираме, че има пророкуване, че Тръмп ще претърпи мозъчна травма. Което е неуместно и крайно невярно по същата причина, поради която не може да претърпи и бактериална вагиноза – липсата на органа, който се засяга от болестта. 

Също така разбрахме и че според руската православна църква пожарът в Нотр Дам е страшна поличба, която тепърва ще се разбулва. Според други пък съществуването на руската православна църква е страшна поличба. 

***

Русата Златка стана черна. Ужас! Все едно папата да стане ислямист. Не знам за вас, но аз съм разстроен. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
23142 0

Свързани новини

Водещи новини