Красимир Каракачанов ще докладва на премиера за обстановката по границата с Гърция

  • 08 април 2019 07:12

  • 342
  • 1
Красимир Каракачанов ще докладва на премиера за обстановката по границата с Гърция
© Булфото/архив

Очаква се вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и началникът на отбраната ген. Андрей Боцев да докладват на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за обстановката по границата с Гърция. Те ще заявят пред министър-председателя, че Българската армия има готовност при нужда да изпрати на границата 3 000 военнослужещи с необходимите единици транспортна техника и спомагателни съоръжения в помощ на силите на реда за възпиране на евентуални групи от нелегални мигранти.

Вчера в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" Красимир Каракачанов увери, че няма непосредствена опасност от мигрантска вълна за България. Съобщението му дойде във връзка с притеснения в обществото, че напрежението в лагера "Диавата" в Гърция край границата с Македония ще се пренесе и на родна земя.

Каракачанов уточни, че през последните 4 дни са в непрекъснат контакт с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Той увери, че няма място за притеснение и има рутинни планове за съвместни действия на МВР и МО, ако напрежението в Гърция ескалира и се наложи България да реагира превантивно, или при настъпила кризисна ситуация.

,,Следим обстановката. До момента няма опасност за България'', успокои Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Владимир Василев
342 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
????

2019.04.08 | 09:31

1

А,за "ПАСПОРТИТЕ",КОГА и на КОГО ,ще ДОКЛАДВА? НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини