Не е добре да се опростяват дълговете на мюфтийството, смята Тихомир Безлов

  • 11 март 2019 18:36

  • 910
  • 3
Не е добре да се опростяват дълговете на мюфтийството, смята Тихомир Безлов
©

Би трябвало НАП да излезе с оценка какви са приходите на мюфтийството и на българската православна църква.

Това коментира Тихомир Безлов по БНТ. Средната публика не знаем за какво става въпрос, и какви имоти притежава мюфтийството, заяви той.

По думите му, когато се появи Ислямска държава и когато започнаха първите инциденти с мюсюлмани в Пазарджик и т.н. много хора имаха опасения, че нашите сънародници могат да се радикализират. Слава богу се оказа, че сме сбъркали, каза Безлов.

България има всички характеристи на западните Балкани, примерно Босна и Херциговина, същевременно граничим с една безспорно рискова държава като Турция, коментира той.

Обясненията са пак на равнище спекулации, каза той. Като цяло не е добре да се опростяват дълговете на мюфтийството, смята Безлов. За съжаление главното мюфтийсто не е Левски и ЦСКА, да отиде в Б група, коментира той. Същевременно, по думите му, възниква въпросът как ще се гарантира, че приходите отвън няма да идват.

Последвайте канала на

Novini.bg
910 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.03.12 | 05:09

3

ЗАЩО НЕ ОПРОСТЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ИНВАЛИДИТЕ И СОЦ.СЛАБИТЕ.ТЕ ИМАТ НУЖДА ПОВЕЧЕ.ИЛИ НЯМАТ КАКВО ДА ПРЕДЛОЖАТ НА ШАЙКАТА В ЗАМЯНА?

Безобразие!

2019.03.11 | 22:08

2

Какви са тези безобразия! Ами тогава да не плаща никой тази година данъци или много
е цъфнала държавата? В болниците мизерията е безкрайна, хората си отиват като кучета ...а те решили подаръци на този и онзи да правят! Това да не е бащиния!!!

Държавата МИ

2019.03.11 | 18:45

1

Опрощаването на дългове на наши хора стана политика на Борисов. Не казвам ГЕРБ, защото те са с един мозък и той е и НЕГО, ха,ха,ха. Първо беше домузчето, сега овчеядите, паритет да има и далавера разбира се.

Добави коментар

Водещи новини