Чочо бил шофьор на депутат от сегашния парламент

  • 01 март 2012 12:40

  • 1451
  • 0
Чочо бил шофьор на депутат от сегашния парламент
©

Самоубилият се Стойчо Стоев - Чочо бил шофьор на депутат в сегашния парламент.

Вероятно става въпрос за депутата Димитър Колев, който е съпруг на  Милена Милотинова.
Това съмнение изрази опозицията по време на споровете за удължаване срока на работа на комисията за полицейското насилие.

"Моля, г-н Найденов, тъй като сте от Перник, да потвърдите, че един от членовете на комисията на г-н Ципов е дал интервю, в което е излъгал, че поемните лица са били вътре в апартамента, когато се е застрелял Стойчо Стоев. Моля да потвърдите това. Знаете ли какви са отношенията между Стойчо Стоев и този човек, дали му е бил шофьор и близък приятел". С тези думи лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - се обърна към колегата си Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

"Има достатъчно основание да се каже, че член на комисията от Перник е имал достатъчно контакти със Стоев и те са достатъчно основание, според мен, да се постави под съмнение обективността на неговата работа", отговори червеният депутат. Най-вероятно става въпрос за депутата от РЗС от пернишкия избирателен район - Димитър Колев. В момента последният е независим.

Председателят на комисията Красимир Ципов покани колегите си от опозицията да се включат в заседанието на комисията, чийто председател е той. Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП пък коментира, че всеки депутат има достъп до информация от заседанията на другите секретни комисии за ДАНС и вътрешната, дори без да е техен член.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1451 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини