Десетки българи честваха в ЕК предстоящия 3 март по покана на българския еврокомисар Мария Габриел

  • 21 февруари 2019 13:21

  • 215
  • 1
Десетки българи честваха в ЕК предстоящия 3 март по покана на българския еврокомисар Мария Габриел
© Представителство на ЕК в България

Тържествено честване в централната сграда на Европейската комисия в Брюксел, организирано от българския еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, събра българската общност, ученици, учители, чуждестранни гости за отбелязване на предстоящия Национален празник на България, съобщиха от пресцентъра на Представителството на ЕК в България.

Официални гости бяха вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, вицепремиера Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, посланици. „При всички изпитания на времето, страната ни всеки път се е възраждала за нов живот. Така, както и преди 141 години. Всяка годишнина е повод за равносметка. В миналото търсим своите корени, в настоящето отстояваме своята идентичност и гледаме напред в бъдещето с вярата да отговорим на предизвикателствата пред нашия народ и общността на европейските народи, чиято съдба сме избрали да споделяме. Творбите на 12-те победители в конкурса за компютърна рисунка „България в Европа – минало, настояще и бъдеще“, който организирах за българските ученици, също изпращат послание, че България има млади хора с талант и цифрови умения, ценящи своята история, култура и идентичност“, заяви при откриването на събитието комисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Деца от Българското училище „Пейо Яворов“ към Посолството на България в Брюксел и учениците от българската секция в Европейско училище IV изнесоха богата програма с рецитал на български стихове, фолклорни песни и танци, с което скъсиха още повече разстоянието между родното място и Брюксел.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.02.21 | 14:01

1

Абе боклуци неадекватни... кога се празнува 3 март ? Това е въпрос с много повишена трудност за тиквенското лишено от всякакъв разум общество ! МОЛЯ НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ...ЗНАМ ЧЕ Е ТРУДНО ЗА ВАС ! Само с красота не става трябва и акъл

Добави коментар

Водещи новини