Счупиха се част от плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" (снимка)

  • 31 януари 2019 10:30

  • 829
  • 1
Счупиха се част от плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" (снимка)
© Кадър: БТВ

Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" отново се оказаха повод за критики. Недоволство сред гражданите се появи още преди време, главно заради начина, по който изглежда и настилката. Сега в социалните мрежи се появиха снимки на разместени плочки със съмненията, че отново става дума за некачествен ремонт.

От Столичната община обаче казват, че става въпрос за зазимена шахта и счупени плочи няма. „Нямаме счупени плочки, имаше разместени – шахта, която не беше довършена.

"Строителят трябва да сложи капак и са зазимили обекта, като отгоре са сложили дървена плоча и върху нея са наредили плочите, които не са счупени”, подчерта заместник-кметът на София Дончо Барбалов пред БТВ.

От „Джи Пи Груп”, които отговарят за изпълнението на проекта, изпратиха отговор до bTV, в който казват, че разместените плочки са поставени върху шахта. Капакът за нея предстои да бъде доставен и заради това е била поставена дървена подложка.

Според Андрей Зографски от „Спаси София” пропукали се плочи има и по улица „Граф Игнатиев”.

"Където има проблеми, ще работим със строителя, за да може всичко да стане във вида, в който искаме да го видим", увери Барбалов. По думите му зависи от строителя кога точно ще бъде завършен обектът.

Кадър: БТВ

Последвайте канала на

Мая Йорданова
829 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.01.31 | 11:35

1

Фандъкова и Борисов да ги "поправят" !

Добави коментар

Водещи новини