Спират временно водата в части от София утре

  • 24 януари 2019 09:37

  • 585
  • 0
Спират временно водата в части от София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 25 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Малинова долина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2-ра.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата във кварталите: „Малинова долина“, „Дървеница“, „Мусагеница“. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Дяволска река“ във вилна зона „Бункера“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Бункера“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква“ ъгъла с ул. „Копринка“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Стари Искър“, ул. „Челопешко шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
585 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини