Райко Живков: Вицепремиерите в България станаха много нагли

Това е държавно спонсориран расизъм, в България вицепремиерите станаха много нагли. Ние се предоверяваме на институциите, не взимаме нещата в свои ръце. Това заяви в "Офанзива с Любо Огнянов" Райко Живков, общински съветник от Евророма в Община Пазарджик по повод побоя над командос във Войводиново от двата братя цигани.

"Съжалявам, че използвате клишета, защото аз и хората които познавам, няма такива филми, където живея - къде се е чуло и живяло някой да плаща на друг тока или водата. Г-н Огнянов, това за незаконните къщи и Евророма са го предлагали, за да се промени закона. Така ще влязат и пари в хазната. Аз съм общински съветник 4 мандата, разговарял съм с кметовете - кварталите се пукат по шевовете. Знаете ли какво ми отговарят: "Ще ме убият, ако увелича циганската махала", каза още Райко Живков."

"Как така за един ден държавата използва целия си инструментариум, за да накаже едни невинни хора, знаете ли предисторията във Войводиново? Командосът, който е респектирал абсолютно всички във Войводиново - и българи, и цигани, е бил пиян, карал е бързо. Той защо е слязъл? Не си ли задавате още един въпрос - защо когато в държавата тръгва нещо да се увеличава, изведнъж изниква някакъв цигански проблем?", предположи Райко Живков.

"Няма термин "циганско престъпление", има термин "престъпление". Злобата на българите е водеща - винаги съм се чудил откъде извира омразата към нас и не мога да си отговоря. Обяснете ми какво ще правят сега тези хора, чиито къщи са бутнати сега през зимата", запита той.

"Формулата у нас е опорочена, дистанцията между нас в България се увеличава, не искам децата и внуците ми да плачат, когато пак не ги пускат на плажа, защото са мургави. Ромският проблем се задълбочава от замитането му под масата", натърти Райко Живков.

Коментари

 1. 2019.01.12 | 22:05

  НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ!

  1. 2019.01.13 | 14:07

   Живея и в чужбина и в България,имам имот и в България и в Чужбина,мога да си го позволя за разлика от теб Бай-Ганя.Плащам данъци и в България и в чужбина. Ще живея където си поискам и живея както си искам.Задръстеняк смотан,иди стопли вода и си измии краката ,и дупето си измии ,не го чисти само с тоалетната хартия..миришеш....Келеш...

 2. 2019.01.13 | 11:09

  CHALGA,KIFLA, MARMALAD BOLGARINA UMIRA OT GLAD

 3. 2019.01.12 | 23:57

  Прости Българи комплексари, 1 шепа народ останахте... една малка държава не можете нито да я управлявате нито да я управите,камо ли циганите си да вкарате в правия път за да ги интегрирате.Най -завистливия най -продажният народ който е съществувал.Дупедавци и дупелизци така сте се задържали в историята до ден днешен. Хуни!И да се махнат циганите, пак ще си останете хуни и ще се изпоядете взаимно и ще си останете стадо овце с пъдар овчар Бойко тиквата.Големи родолюбци ,а скитате и живеете в чуждите държави ,ами стойте си в България нали сте патриоти,оправете си държавата ,алчни хуни.Историята за българите,истинската е скрита във Ватикана,както и част от нея има и в Турция. И да я чуете пак ще се чешите навътре.Стига с това черни гадни цигани!Аз съм циганка, по грамотна съм от много тъпи български олигрофени и тъпи кифли които живеят само за чичко и дедко Паричко.Много съм бяла,привлекателна и интелигентна дама.Крия се че съм циганка, заради омразата ви към моя етнос,криейки се успях да стигна до днешното си положение,което много българи могат само да мечтаят.Много има такива като мен ,криейки се от страх да не бъдат линчувани от вас,вие пречите на циганите да се интегрират,вие не искате те да са над вас или наравно с вас.Мразя ви,мразя ви, че не можете да гледате по надалече от носовете ви.Гадно мрънкащо завистливо племе сте вие Българите.

  1. 2019.01.13 | 10:42

   MANGALA SI E MANGAL - KRIE6 SE DA NE TE NADU6AT DRUGITE MANGALI - PRAVI6 SE NA BALGARKA - NE ISKA6 DA ZNAIAT 4E SI MANGALKA - ZA6TO ........... KATO SI OTGOVORI6 NA TOZI VAPROS , MOJE6 DA PI6E6 TUK

  2. 2019.01.13 | 03:44

   Изключително неграмотно писмо. Може би ще ви е по-лесно на цигански? О, забравих че нямате писменост... Не българите не искат да ви интегрират, а вие не искате да живеете по правилата! На калпава ракета и космоса и е крив!

 4. 2019.01.13 | 00:03

  Прости Българи комплексари, 1 шепа народ останахте... една малка държава не можете нито да я управлявате нито да я управите,камо ли циганите си да вкарате в правия път за да ги интегрирате.Най -завистливия най -продажният народ който е съществувал.Дупедавци и дупелизци така сте се задържали в историята до ден днешен. Хуни!И да се махнат циганите, пак ще си останете хуни и ще се изпоядете взаимно и ще си останете стадо овце с пъдар овчар Бойко тиквата.Големи родолюбци ,а скитате и живеете в чуждите държави ,ами стойте си в България нали сте патриоти,оправете си държавата ,алчни хуни.Историята за българите,истинската е скрита във Ватикана,както и част от нея има и в Турция. И да я чуете пак ще се чешите навътре.Стига с това черни гадни цигани!Аз съм циганка, по грамотна съм от много тъпи български олигрофени и тъпи кифли които живеят само за чичко и дедко Паричко.Много съм бяла,привлекателна и интелигентна дама.Крия се че съм циганка, заради омразата ви към моя етнос,криейки се успях да стигна до днешното си положение,което много българи могат само да мечтаят.Много има такива като мен ,криейки се от страх да не бъдат линчувани от вас,вие пречите на циганите да се интегрират,вие не искате те да са над вас или наравно с вас.Мразя ви,мразя ви, че не можете да гледате по надалече от носовете си.Гадно мрънкащо завистливо племе сте вие Българите.Простаци

  1. 2019.01.13 | 08:43

   хаха миришела съм,затова като ме видят вашите българи юнаци искат да си я хруснат.Миризливи келеши и дупето си не миете,пък държавата ще управлявате, овце!Била съв цял живот сред вас, без да подозирате моя етнос.Винаги сте искали да ви ядете лайната,дори и те не ви миришат. А колко псевдо патриоти познавам,мургави с лилави венци ,но достойно се наричат българи и неможеш да ги убедиш в противното.Осеменяват се ,от дълго време с Българи и така мислят че ще скрият принадлежноста си.Хахаха еми лилавите венци е Генетично наследство, появява се и в четвърто поколение .Мелези,катъри...ще ми драскат тука за чиста нация. хаха Овце

  2. 2019.01.13 | 06:02

   не можете да се скриете.... може да се гримирате, но миризмата си остава.... ами, като ни мразиш- беж някъде на проветрение.....

  3. 2019.01.13 | 04:38

   НЕГРАМОТНИТЕ СА ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ.
   БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦВЕТЪТ НА КОЖАТА.
   НИКОЙ НЕ СИ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ.
   БОРБА С НЕГРАМОТНОСТТА.

  4. 2019.01.13 | 03:55

   Изключително неграмотно писмо. Може би ще ви е по-лесно на цигански? О, забравих че нямате писменост... Не българите не искат да ви интегрират, а вие не искате да живеете по правилата! На калпава ракета и космоса и е крив!

  5. 2019.01.13 | 01:37

   Госпожо, вие ако наистина бяхте това, за което се представяте, речника и начина ви на мислене шяха да бъдат на дуго ниво.

  6. 2019.01.13 | 00:51

   Циганин не може да говори на български камоли да пише, мило ми червено тролче!Ти не си циганка, а си Ку.рнелия Нинова под тоя псевдоним! Ние не те мразиме, просто НЕ те искаме! Айде жива и здрава , и си отивай в Крушовица на чист въздух!

  7. 2019.01.13 | 00:27

   Ало стига си писала маймуно.Мангали много знаете а защо нямате родина или своя държава маймуни имате ли цар а история каква е насрани гащи КЪДЕ Е ВАШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИТЕ ИМА ИСТОРИЯ А ВИ СТЕ ПАРАЗИТИ ТОВА Е ФАКТ

  8. 2019.01.13 | 00:05

   На гъзъ зимаш ли го за 2 лева още

 5. 2019.01.13 | 07:15

  Който хапе ръката която го храни нищо хубаво да не чака!

 6. 2019.01.13 | 04:47

  Не слагам хората под общ знаменател, но циганите 95% са:
  С НИСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА
  УБИЙСТВА, ПОБОИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ, ГРАБЕЖИ, НАГЛОСТ! НЕ ГРАМОТНОСТ! ОТКАЗ ОТ ТОВА ДА ЖИВЕЯТ КАТО ДРУГИТЕ ХОРА! ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРИТЕ, НО АКО БЪЛГАРИТЕ БЯХА КАТО ВАС, ОТ КОЙ ЩЯХТЕ ДА КРАДЕТЕ! КОЙ ЩЕШЕ ДА ВИ ПЛАЩА ТОКА И ВОДАТА, КОИТО КРАДЕТЕ? ЩЕШЕ ДА МИ ОКРАДЕТЕ ПОЛОВИЯ ОРГАН ЗА КАМШИК, ТОГАВА! НЕГРАМОТНА ИЗМЕТ! ПРЪСКАЙТЕ СЕ ПО СВЕТА И НИ ОТЪРВЕТЕ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ! Нямам в предвид съвестните хора между вас. Макар и много малко, има такива. Предимно израснали между българи. Такива хора, даже забравям че са цигани.

 7. 2019.01.13 | 00:43

  Като искате да не ви тъпчат българите вашите пра деди защо не сте съсдали своя държава и сега там да се развивате и да допренасяте за света.Много говорите ама нито държава нито история а искат уважение етнос вие сте едно нищо за това мишоци недеите много да говорите.

 8. 2019.01.12 | 23:17

  А така, значи Командусът е карал пиан, защо не му се търси сметка, това не е ли престъпление в България, Как вице премиер си позволява да нарича 1/3 от населението си Нагли? Това ли е начина да се обединят Расистите в България. Това е подло дело на някой, който ииска да раздели Българите и обедини Расистите.

  1. 2019.01.13 | 00:07

   Жената от Русе и тя ли пияна е тичала

 9. 2019.01.12 | 22:09

  РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЦИГАНИТЕ НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА НИЩО.... ОСОБЕНО В ПАЗАРДЖИК.. ИДЕТЕ В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА И ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.. ОБЛЕЧЕНИ ЕЛЕГАНТНО... БЕЗРАБОТНИ.... ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ.... НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ /НЕ ВСИЧКИ /НО ПОВЕЧЕТО И Е МНОГО

  1. 2019.01.12 | 22:17

   но те не са виновни за това! Системата, управлението го позволява. Това е проблем и за ромите, и за другите граждани на България. Системата убива! Роми, Турци, Руснаци, Гърци, Арменци, всички заедно срещу корумпираните управници, това е спасението!

 10. 2019.01.12 | 21:49

  Във България няма българи
  има хуни ,турците 500г с ва...мелези .
  В Европа като чуят българин,никои не ги иска.
  Боклукци,варвари

  1. 2019.01.12 | 22:08

   защото вие господа докато си показвате възпитанието и ромския манталитет в Европа сте горди българи. Бъдете чисти, възпитани, честни и работливи за да не ви е срам да се наричате цигани. Омразата не е решение.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.