Ето каква ще е организацията за откриването на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019"

  • 09 януари 2019 08:10

  • 610
  • 0
Ето каква ще е организацията за откриването на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019"
© БНТ

Протестът във село Войводиново приключи без инциденти. Свършихме си работата да запазим мира. Към момента в ромската махала няма жители, предстои ни предизвикателството след като те се завърнат. Ще опишем пристройките, които те са си изградили и ще проверим какви са адресните регистрации на ромите. Това заяви директорът на ОД на МВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков в сутрешния блок на БНТ. 

"Предстои ни едно масово мероприятие - откриването на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019" на 12 януари. Очакват се много гости и зрители", каза още той. 

"Ще бъдат изградени над 20 контролно-пропускателни пунктове, през които всички гости ще минават за проверка. Няма да допускаме пияни лица, такива с оръжия или пиротехнически средства", разкри старши комисар Илков.

"Ще репатрираме автомобили, които пречат на организацията на движението в Пловдив. Ще има зона за участниците, зрителите, официалните гости и журналистите. Ще има доброволци, които ще ориентират хората, в коя зона трябва да се придвижат", завърши старши комисар Атанас Илков. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
610 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини