Петя Аврамова: Системата за електронни винетки работи без проблеми

Системата за електронни винетки работи без проблеми, като очакваме най-голям бум към края на януари, защото тогава изтича валидността на повечето от тях. Но системата работи и се надгражда. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно в предаването "Още от деня" по БНТ.

По отношение на тол системата министърът посочи, че в момента се чака Световната банка да предостави варианти на тарифите, след което предстоят срещи и с браншовите организации, а накрая и обществено обсъждане.

,,ВиК операторите са към Министерството на регионалното развитие и благоустройството и като такива ще бъдат бенефициенти и ще могат да кандидатстват по програми в общ размер на 1 милиард и 200 милиона лева. Тези средства ще бъдат вложени в изграждането на нови водопроводни и канализационни мрежи, както и на пречиствателни станции'', обясни още Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно.

,,Разбирам искането на Столична община и на госпожа Фандъкова за безплатно минаване през Северната скоростна тангента на столичани, но тя е част от републиканската пътна мрежа, която е на винетна система, която смятам, че е справедлива. Така че се надявам Столична община да помисли за искането, което е направила. В крайна сметка предстои нова среща между АПИ и Столична община, за да видим какво ще стане'', коментира министър Аврамова споровете около Северната скоростна тангента.

Коментари

 1. 2019.01.02 | 20:15

  На това се казва ГЬОНСУРАТ. Отличничка по лъжи, последователка на Боко Тиквата.

 2. 2019.01.02 | 20:08

  Лъжете сутринта в Шумен не можах да си купя от апи на Оборище системата беше блокирала.пълни лъжци и глупаци.пратиха ме отсреща в офиса на а1там не издавали фактури и така все още карам без винетка.тъпаци

 3. 2019.01.02 | 20:08

  Бойко на кажи тази за гнусните и лъжи

 4. 2019.01.02 | 19:03

  Престанете с това ваше " надграждане " гербави тъпаци !!!

 5. 2019.01.02 | 18:59

  Глупаци !!! Изсрахте едно голямо ла .но колкото главите си

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет