Екоорганизация събира доброволци за възстановителни дейности в с. Бисер и в гр. Харманли

  • 25 февруари 2012 08:40

  • 1739
  • 0
Екоорганизация събира доброволци за възстановителни дейности в с. Бисер и в гр. Харманли
©

Екологичното сдружение "За Земята" събира доброволци за възстановяване на щетите от бедственото наводнение в с. Бисер и  в гр. Харманли. Това се посочва в съобщение на сдружението.

Желаещите да се включат в инициативата ще почистват обществени места и лични домове, ще възстановяват повредени сгради и постройки и ще разчистват селскостопански площи. Те трябва да разполагат с топли работни дрехи, високи обувки или гумени ботуши, спални чували и лични предпазни средства.

На участниците с лични автомобили ще бъдат покрити разходите за гориво. Настаняването и храната ще бъдат осигурени от "За  Земята" на място.

Организационната среща на участниците ще се състои от 18.00  часа в социалния център "Аделанте" на ул. "Гурко" 27 в  столицата. На нея ще се обсъдят дейностите и логистиката на  бригадите, посочват организаторите.

Хората, които нямат възможност да се включат в бригадите, а искат да помогнат, могат да дарят средства за транспортните  разходи на доброволците, материалите и престоя им на място.

Данните за акцията са на интернет адрес https://zazemiata.org/v1/Podkrepete-ni.67.0.html 

Последвайте канала на

БТА
1739 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини