Дянков против по - нисък ДДС за лекарствата

  • 24 февруари 2012 16:42

  • 492
  • 0
Дянков против по - нисък ДДС за лекарствата
©

Финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи се обяви против идеята за намаляването на ДДС върху лекарствата, подкрепена от здравния министър Стефан Константинов и от Синята коалиция.

"Не, не съм склонен. В България има различна държавна политика в данъците. Ниски данъци, но без диференциация. Видяхме, като по време на царя направиха различни данъци в хотелите, какво стана. Нищо не стана. Не се намалиха цените, само хора от тогавашното правителство си построиха хотели", коментира финансист № 1.

Дянков се срещна с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, за да търси подкрепа за Закона за държавния служител.

Бонуси на държавната администрация трябва да има, разбира се, но те трябва да са еднакви за всички и правилата, което го предлагаме в новия Закон за държавния служител, е в парламента от 16 ноември. Просто чакаме парламентът да го подкрепи", каза министърът.

Последвайте канала на

492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини