Инж. Мирослав Мазнев: Бяхме оклеветявани и охулвани

  • 12 декември 2018 17:11

  • 1101
  • 7
Инж. Мирослав Мазнев: Бяхме оклеветявани и охулвани
© Кадър: Нова телевизия

Това не е протест, а една мирна демонстрация на бранша за исканията и поведението, което ние заявяваме в това общество. В последните няколко месеца бяхме оклеветявани и охулвани. Проверките са част от един инвестиционен процес. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия изпълнителният директор на Камарата на строителите в България инж. Мирослав Мазнев

,,Строителството е добре регулиран процес. Има своите слабости, които допускат понякога неточности при изпълнението, поради което от Камарата се срещаме с парламентарни групи и министерства, за да работим за усъвършенстване на нормативната база, от която зависи качеството”, допълни той.

По думите му когато се критикува, това трябва да става с конкретни факти, а отговорността трябва да се носи от конкретния изпълнител, а не да се говори срещу строителния бранш като цяло.

„Първо обществото вече е настроено негативно към строителния бранш. Второ, през този програмен период предстои усвояване на сериозна сума и когато ние кажем, че строителите в България не ги бива, какво следва тогава?”, завърши инж. Мазнев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1101 7

Коментари 7

Добави коментар
троловете отдолу са комични

2018.12.12 | 19:59

6

Човекът никъде не сочи, че не желае проверки. Той и колегите му се противопоставят на грозните клевети на Ленчето граничарката и сие, които обиждат и клеветят без да сочат факти.
Оказа се, че това антиженище освен от източване на телевизии, офшорки източили КТБ, гранични огради, разбира и от строителство. Нагло и отвратително поведение мотивирано от политически цели. Мисля да кажа нещо за сестрите на троловете отдолу. Ааа, не ме интересува, че нямате сестри. Те са най големите к........ и!

ТРОЛА

2018.12.13 | 16:25

7

СИ ТИ КУРВО ГЕРБЕРАСТКА-МОДЕРАТОРСКА.

Мафията реве

2018.12.12 | 19:19

5

Като сте такива добри строители, защо се плашите от проверка? Или по-добре да не се гоним, че ще се хванем!

Гост

2018.12.12 | 17:37

1

Защо толкова се засегнахте,като искането беше за проверка от която да се види дали строителството ви отговаря на европейските изисквания и те не бяха насочени пряко срещу вас ,а към управляващите за лош контрол ,но явно вие сте едно цяло,а няма как да убедите народа,че в строителството няма далавери и лоши ремонти,другото би означавало,че самите вие не упражнявате добър контрол на подчинените си и не знаете нищо

2018.12.12 | 19:12

4

Тоя мазен и примитивен боклук инж. Мазнев, няма какво друго да каже. Разбира се че никой не им вярва. Той и гилдията която представлява са част от мафията в държавата. При една независима проверка на качеството, вече официално ще се докаже истината, която всички ние знаем вече 30 години.

2018.12.12 | 18:05

3

Горките ! Вие сте били много чувствителни бе ! ХА ХА ХА

строител

2018.12.12 | 17:39

2

Не бяхте охулвани,просто ви се каза истината за работата и това го знаят и управляващи и опозиция,това,че изкарахте техниката обаче няма да ви направи по добри в работата ви

Добави коментар

Водещи новини