Младежи протестираха пред областната управа в Монтана, други в Лом и край Берковица

  • 25 ноември 2018 18:03

  • 855
  • 2
Младежи протестираха пред областната управа в Монтана, други в Лом и край Берковица
© Булфото (архив)

Около 40 души от Монтана, повечето от тях на възраст до 30 години, се събраха в късния следобед пред областната управа в града и поискаха смяна на правителството с кадърни млади хора. Протестът беше под надслов "Да събудим северозапада" и премина без инциденти. За разлика от последните дни, то днес автомобилно шествие в Монтана нямаше.

На пътя Монтана-София в старопланинския проход Петрохан край село Бързия в община Берковица се събраха около 50 души, които поискаха да блокират шосето, но полиция и жандармерия не им позволиха. Протестно шествие с около 40 автомобила днес имаше в Лом. Протестиращите не блокираха пътища, бензиностанции и други обекти.

От областната дирекция на МВР в Монтана предупредиха, че, който спре или се опита да спре движението в региона ще бъде санкциониран по Закона за МВР.
 

Последвайте канала на

БТА
855 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Данъкоплатец

2018.11.25 | 22:45

2

Тия младежи нещо са мургавки! Това да не са отделни елемнети от твърдия електорат на БСП! Червените явно са много зле и за щастие демонстрират всеки ден колко са малко и нищожни! Даже и ромчетата вече не се хващат за жълти стотинки на работа при тях!

Л

2018.11.25 | 18:55

1

Това е несериозно

Добави коментар

Водещи новини