Младен Маринов: По отношение на политиката за миграция в момента България прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС

  • 09 ноември 2018 13:32

  • 759
  • 1
Младен Маринов: По отношение на политиката за миграция в момента България прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС
© МВР

България прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС по отношение на политиката за миграция в момента. Това каза на брифинг в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод пакта на ООН за миграцията.

„По отношение на политиката за миграция в момента България прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС – както по политиката за връщане, така и за опазване на границата. Така че ние ще продължим да прилагаме мерките по тази политика и да отстояваме интересите на България като страна-членка на ЕС и като държава, която се намира на първа линия“, каза Маринов.

Той допълни, че не трябва да се спекулира със страховете на българските граждани.

Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, обясни, че трите министерства, които работят във връзка с пакта, защитават интереса на българските граждани. От своя страна, министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  обясни, че министерството участва в анализа на този пакт, който има отношение относно трудовата миграция. „Политиката ни е да изпълняваме политиките на ЕС в това отношение“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
759 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кипо

2018.11.09 | 15:29

1

Хора,мобилизирайте се за 11.11-неделя!

Добави коментар

Водещи новини