Откриват телефон за сигнали за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев"

  • 08 ноември 2018 16:43

  • 745
  • 4
Откриват телефон за сигнали за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев"
© Булфото

Открива се нарочен телефон за сигнали, който ще функционира само за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев", който ще е в рамките на изпълнение на договора. Това каза пред журналисти Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

Тя допълни, че от фейсбук страницата на "Транспорт за София" ще може да се получава информация за етапите и за всичко, свързано със следващите стъпки по изпълнението на проекта. Ще бъде създаден и електронен адрес за сигнали за ремонта.
Целта на тези мерки е да се подобри комуникацията, каза Едрева и допълни, че са установили изключително тежка и нарушена комуникация със собствениците на заведения и магазини, както и с живеещите по улица "Граф Игнатиев". Установихме, че до преди две-три седмици източник на информацията не е била Общината, а хората са се осведомявали от строителя или по метода "една жена каза", посочи още Едрева.

Тя отбеляза, че е учудена от отсъствието на районната администрация в процеса по комуникация, тъй като районният кмет е този, който стои най-близо до хората.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
745 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Вижте

2018.11.10 | 02:54

4

.. То е ясно, че всичко това е платено от БСП, всичко негативно. Но няма как да има ремонт за месец-два или три и то в центъра на София - невъзможно е

Хаха

2018.11.10 | 02:53

3

Нормално е да има и недоволни! То няма как всички да са доволни! Ремонтът обаче си върви добре и се получава добре!

БСП са долнИ!

2018.11.10 | 02:52

2

Комунистите подкупват и търговците, за да протестират, това е просто крайно от тяхна страна

Нинова срам няма!

2018.11.10 | 02:51

1

Корнелия и нейната партийка срам нямат! Нямат да престанат простотии да правят! Заради тях са всички тези скандали около този ремонт, не заради друг

Добави коментар

Водещи новини