"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре

  • 17 октомври 2018 15:55

  • 2083
  • 0
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре
©

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел в с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в селото. Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Сава Михайлов", в жк. "Западен парк", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в района на ул. "Сава Михайлов" от бл. 33А до бул. "Царица Йоана".

Заради подмяна на спирателен кран на бул. "Мадрид", в кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на бул. "Мадрид" от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. "Черковна" - четни номера.

Монтаж на спирателен кран на бул. "Александър Стамболийски", в Центъра, е причина за спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на бул. "Александър Стамболийски" от бул. "Витоша" до ул. "Княз Борис I".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 6, във вилна зона "Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на ул. "Иван Богданов" от ул. "Проф. Боян Пенев" до ул. "Стилиян Чилингиров".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Синчец", в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18.30 ч. на живеещите в района на ул. "Емануил Александров" от ул. "Училищна" до ул. "Нов живот".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2083 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини