Променят движението в София

  • 09 октомври 2018 09:14

  • 1337
  • 0
Променят движението в София
© Булфото (архив)

Въвежда се временна организация на движението във връзка с рехабилитация на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Цар Асен“ до бул. „Ген. Тотлебен“.

Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

До 14 октомври се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: по западната половина от пътното платно на бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Стрешер“ до бул. „Св. Георги Софийски“; по западното локално пътно платно на бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Свиленица“ до бул. „Витоша“.

За времето от 00.30 часа на 6 октомври до 24.00 часа на 14 октомври се закриват местата за почасово платено паркиране по бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Стрешер“ до бул. „Прага“ и по западното локално пътно платно на бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Свиленица“ до бул. „Витоша“.

Променят се на маршрутите на автобусни линии №№ 72, 260, 604 и № N4, както следва:

-променя се маршрутът на автобусна линия № 72 само в посока Плиска с преминаване през тунела при бул. Витоша. В обратна посока маршрутът не се променя. За маршрута на автобусна линия № 72 се закрива спирка с код 0302 „БУЛ. ВИТОША“.

-променя се маршрутът на автобусна линия № 260, както следва (в посока кв. Горна баня): по маршрута си до кръстовище бул. Прага/бул. Пенчо Славейков/ул. Св. Георги Софийски, направо по ул. Св. Георги Софийски, надясно по бул. Акад. Ив. Ев. Гешов, наляво по бул. Цар Борис III и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.

-променя се маршрутът на автобусна линия № 604, както следва (в посока гара Искър): по маршрута си до кръстовище бул. Прага/бул. Пенчо Славейков/ул. Св. Георги Софийски, направо по бул. Пенчо Славейков с преминаване през тунела при бул. Витоша, наляво по бул. България и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.

За маршрута на автобусна линия № 604 се закриват спирки с кодове: 1035 „УМБАЛ АЛЕКСАНДРОВСКА“; 0418 „ВМА“;

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини