Валентин Радев посети мястото на катастрофата с цистерна олио

  • 02 юни 2018 17:36

  • 4189
  • 0
Валентин Радев посети мястото на катастрофата с цистерна олио
© Булфото (архив)

Остава затруднено движението по магистрала "Тракия" на 10-ия километър след София в посока Пловдив. Там катастрофира цистерна, съобщи БНР.

Всеки момент се очаква да бъде прелято съдържанието на цистерната, и едва след това камионът ще може да бъде преместен от пътя, обясни министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. Той посети на място участъка и потвърди, че в посока към столицата при 10-ти километър пътят е отворен:

"Въпреки това обаче автобуси и ТИР-ове са пуснати по обходен път през Вакарел, Нови хан, за да излязат на магистралата на входа на София. На платното от София на 8-ми километър, има задръстване, повече от 3-4 километра и автомобилите се пропускат само в едно платно, на мястото при цистерната.

Министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 обясни, че причината движението да е затруднено вече няколко часа е изискването фирмата собственик на цистерната да прехвърли съдържанието в друг камион:

"Трябва да я прехвърлят цистерната в по-малка цистерна, колкото могат. Повече от половината ако прехвърлят, веднага я местят. Трябва да освободят пътя и хората, за да пътуват спокойно."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4189 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини