Протестиращите майки на деца с увреждания: Подиграват се с нас, Борисов да спази обещанията си

  • 01 октомври 2018 14:59

  • 1898
  • 3
Протестиращите майки на деца с увреждания: Подиграват се с нас, Борисов да спази обещанията си
© Булфото

Протестиращите майки на деца с увреждания настояват премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да спази обещанията си за реформа. Това коментира пред журналисти Вера Иванова, представител на протестиращите майки. Днес Националният съвет за интеграция на хората с увреждания обсъжда нов проект на закон за хората с увреждания, след като стана ясно, че в последния вариант от предложения на работната група са направени сериозни промени и почти всички искания на майките не са отразени в документа. По-рано днес омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви, че проектът е осакатен и затова трябва да поеме отговорност социалният министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

Общественото обсъждане на законопроекта приключи на 28 септември и се очакваше тази седмица той да бъде внесен в Народното събрание и да бъде гледан заедно със закона за личната помощ, разработен от омбудсмана Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Случилото се е безобразие, подигравка към нас, подигравка към всички хора, които внасят данъци, за да отиват за субсидия на организации, които не вършат нищо, заяви Вера Иванова. Тя допълни, че майките ще търсят отговорност от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, което по думите й не означава оставка, а искане да си свърши работата и обещанията за реформа.

Майките ще протестират утре в цялата страна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1898 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гошо

2018.10.01 | 15:37

3
E, така е, как иначе ще се издържат НПО-тата, ако не паразитират и ограбват децата на бълХария.
опорна то4ка

2018.10.01 | 15:28

1
А Президента Решетников защо не помага на майките на деца с увреждания? Защо!?!
ОПОРЕН ОЛИГ@ФРЕН КЪМ ТЕ СЕ ОБРЪЩАМ

2018.10.01 | 15:32

2
ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА ТАЗИ ВЛАСТ, КОЯТО ПРОИЗТИЧА ОТ МИН.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ. ОГРАМОТИ СЕ МАЛКО, ДЕ.

Добави коментар

Водещи новини