Министър Маринов ще открие реновираната сграда на РСПБЗН - Нова Загора

  • 27 септември 2018 15:24

  • 1532
  • 1
Министър Маринов ще открие реновираната сграда на РСПБЗН - Нова Загора
© МВР (архив)

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, ще открие реновираната сграда на РСПБЗН - Нова Загора, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Събитието ще се проведе утре, 28 септември, от 11 часа пред сградата на службата. Реновирането на сградата на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ е по проект „Подобряване енергийната ефективност“ по оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 с бенефициент Община Нова Загора, в партньорство с РДПБЗН-Сливен.

На церемонията ще присъстват още главен комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН, старши комисар Димитър Величков, директор на ОДМВР-Сливен, комисар Владимир Демирев, директор на РДПБЗН - Сливен  и други официални гости.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1532 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2018.09.27 | 15:51

1
Много лош път му показват разни пишман PR-и. Не трябва да тръгва по медийната вълна и да реже ленти. Не е такъв тип и не му трябва. Това е за политичеки фигури, за които МВР е поредното място за трупане на актив!

Добави коментар

Водещи новини