Борисов със заръка към министрите: Да посещавате хората от с. Бисер

  • 17 февруари 2012 11:03

  • 704
  • 0
Борисов със заръка към министрите: Да посещавате хората от с. Бисер
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е поръчал на министрите – да не забравят да посещават хората в наводнените райони, за да следят как върви възстановяването им.

На правителственото заседание в сряда Борисов е поръчал на министъра на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко - да намери време да отиде до засегнатите места – Бисер, Иваново и  да провери как вървят действията в момента и съответно не само в твоя ресор. „Просто един министър да мине да види хората, правим ли всичко така, както сме поели ангажимент”, казва Борисов. Социалният министър обяснява, че във вторник е бил с депутатите от ГЕРБ от област Хасково. „Така че, всичко върви нормално. Изплатихме още 30 помощи в Бисер на още 30 човека. Така че го контролирам ежедневно този процес”, казва той.

„Да, но съвсем различно е, когато хората видят, че министрите не сме ги забравили”, казва премиерът, при което транспортният министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета заявява, че в четвъртък ще бъде в Хасковско (бел.ред. тогава той провери възстановяването на железопътната мрежа от наводненията).
„Тогава Московски, а другата седмица ще отидат Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Цветан Цветанов", казва Борисов.
На регионалния министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, заедно с депутатите от ГЕРБ Борисов възлага да подготвят за крайморските региони това, което помолиха хората за общините. „Възлагам ти днес да се срещнеш с хората в парламента, да видите на какъв етап е и лично да ми докладваш дали е намерило вече, входирано ли е, за да можем да си довършим там работата. Всичко, което поемаме като ангажимент, трябва да си го водите на отчет. Така че, лично ще ми го докладвате”, казва Борисов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
704 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини