От НФСБ се поклониха пред паметта на героите от Добричката епопея

  • 07 септември 2018 21:01

  • 2154
  • 5
От НФСБ се поклониха пред паметта на героите от Добричката епопея
© НФСБ

Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и народните представители от Националния фронт за спасение на България се включиха в отбелязването на 102-та годишнина от Добричката епопея, което се състоя днес пред паметника на ген. Иван Колев в Добрич, съобщиха от пресцентъра на партията. Те се поклониха пред паметта на героите от паметните събития между 5 и 7 септември 1916 година.

На днешния ден преди 102 години се води най-ожесточената битка край Добрич, благодарение на която не се допуска повторна окупация от румънските, руски и сръбски войски. Името на ген. Иван Колев остава записано със златни букви в българската история като част от тази Добричка епопея. Един от големите български пълководци, наричан „Освободителят на Добруджа“, той предвожда българската конница, която разгромява опитващите се да превземат града и надвишаващи я по численост съюзени руски, румънски и сръбски части.

По-късно пред мемориала в село Козлодуйци вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и народните представители от НФСБ взеха участие във възпоминанието в памет на загиналите воини от 35 Врачански пехотен полк. Слово произнесе вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който участва с лично дарение за изграждането на този мемориал през миналата година.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2154 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Д.Кънев

2018.09.08 | 21:38

5
Валери Симеонов Балевски се бил поклонил,е и какво от това То предателите много обичат да се поклонят.Е сега са се поклонили с гръб пред Борисов.Евалла на този покланят.Браво другарю Симеонов Балевски.

2018.09.07 | 23:00

1
ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ Е ОБИКНОВЕН ПРЕДАТЕЛ ЗАБРАВИЛ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ СИ. ТАКЪВ Е И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. БЪЛГАРИЯ САМА ЗАСТАВА ПРОТИВ СЪСЕДИТЕ СИ РУСИЯ, ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ И ЗАСЛУЖЕНО ЯДЕ БОЯ.

2018.09.08 | 20:10

4
А дали знаеш, че е роден на територията на Русия? Част от българите, заради които Раковски, Левски и Захари Стоянов са русофоби, а?)))
Рок завинаги

2018.09.08 | 01:08

3
Типично изказване в стил "Цветан Цветанов" - нагло, герберастко, соросоидно.

2018.09.07 | 23:58

2
Валери е обикновен фашизоиден сбърканяк от цигански произход.

Добави коментар

Водещи новини