Подуправителят на НЗОК взел повече от Нели Нешева

  • 16 февруари 2012 12:28

  • 2452
  • 3
Подуправителят на НЗОК взел повече от Нели Нешева
©

Подуправителят на НЗОК Марияна Василева е получил повече от своя началник Нели Нешева, сочи справка предоставена от касата. Така управителят на НЗОК е получила брутно 13 507 лв като бонус, докато на нейната подчинена са изплатени 16 842 лв.

Самата Нешева обяви, че трябва да се скъса с практиката подчинените да получават повече от началника си. Това обаче е факти при директорите и зам.-директорите на РЗОК. Те са получили през миналата година като бонус съответно 6232 лв за директорите и 6994 за техните заместници.

Бонусите по веригата в системата на НЗОК правят доста привлекателна работата там. Главният секретар е получил 7788лв, началниците на кабинети 4097лв, а от вътрешният одит 3840 лв. Директорите на дирекции в касата са прибрали 12 064 лв, а от финансовия контрол три пъти по-малко 4643 лв. Главните счетоводители са се разписали срещу 7789 лв, а началниците на отдел в контролните дирекции 9482 лв. Главните експерни в контролните дирекции са получили по 7772лв, а техните колеги от останалите дирекции 3996лв. Старшите експерти в касата получили 1878 лв, а младшите 1588 лв брутно възнаграждение.

Последвайте канала на

Novini.bg
2452 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Радул

2012.03.06 | 18:59

3
Както казах преди - пари има, има и то много!!! Просто умишлено не се дават на хората! Беднотията и мизерията в нашата страна е предизвикана умишлено и продължава! Целта е повечето да измрат /става въпрос за пенсионерите/, а другите да избягат по други континенти и държави, както и се случва! Така правеше и предишното правителство, но това сега на Боко тиквата направо разби представите за живот! Докато ние търпим, ще си пишат милиони левове бонуси и тва е! Хак ни е сега...
КАБАК

2012.03.06 | 18:58

2
Понеже модератора ми изтрива възмущението което изразявам,срещу здравеопазване,здравеосигуряване,застраховане,топлофикация,телефонизация,телевизия и живота,който живееме в РБ...Ще употребя по нежни слова...: Харесвам много здравнотоосигуряване в РБ,заради Н.Н.! -Тя е жена със обемен сексапил,който ме възхищава,повдига самочувствието ми със"строева подготовка"на здравно осигурен в РБ... Харесвам здравеопазването на РБ,защото е в унисон с топлоотдаването на монополиста-Топлофикация,който са стриктни и точни в сметките ни за плащане,така както и мобилните оператори... Харесвам,масмедиите и СЕМ,който преправиха,така приятно..."Високи сини планини,небето, като от коприна,това е моята Родина"...с красивите думички на мукосолван-актавис! Харесвам си електоралните единици т.нар.НАРОД, който срещам по села и паланки-усмихнати инвалиди,бодри пенсионери,шеговити клошари,приятно наводнени,радостни социално изпаднали,игриви дечица с песен на уста...Мукосолван,Мукосолван от Актавис дъждобран...,срещу капките на грипа и на гърлото и на езика! - Да ни пазиш от инфекция и простуда, както - Нешева,Топлофикация,СЕМ и федерация/на потребителя/.
Боги

2012.03.06 | 18:58

1
Не може за болни деца да няма а за тези да има, да взимаме тоягите

Добави коментар

Водещи новини