1000 кубика си е кралски клас!

  • 17 август 2018 18:49

  • 22812
  • 3
1000 кубика си е кралски клас!
© Pixabay

В края на тази работна седмица решихме да погледнем назад и да преровим новините и темите, които ни/ви вълнуваха през последните 168 часа. 

Преди 20 години думите „1000 кубика“ ни караха да правим асоциация само с двигатели – автомобилни или (най-вече) мото. Ето какво си представяхме:

Сега нещата са съвсем, съвсем други.

Малцинство сме тези, които си мислим за „кралския клас“ в MotoGP. Повечето си мислят за ц… 

Facebook

 

… цялостен тунинг в областта на женските гърди. 

За да докаже правотата на тази теория, се изпъчи (играта на думи беше съвсем случайна) новата (на снимката) Мис Силикон (която ИМА едни 1000 кубика в себе си) и заяви: „Никоя няма по-яки гърди от моите в България“. 

Може… но ние все пак, за всеки случай изпратихме официална молба да ни се осигури достъп до ци…

… цитираните модификации, за да направим лично заключение. Не за друго, просто сме професионалисти и си изпипваме (пак е случайна играта на думи, честно!) работата докрай и търсим истината от всички ъгли. 

Чакаме отговор за достъпа…

Да хвърлим един поглед на фалита на „Олимпик“. 

Както разбрахме, никой не е застрахован. Не, не, наистина – не е просто израз. Никой от клиентите на „Олимпик“ вече не е застрахован. 

По темата се изказа (освен всички останали и) шефката на Асоциацията на застрахователните брокери Ивета Кунова. Тук можете да видите „Важна информация за всички, които са пострадали от застраховки в „Олимпик“ и за самите клиенти на дружеството“. 

В отделна новина по темата: 

Разбрахме, че омбудсманът призовава да се направи гореща телефонна линия, на която потърпевшите да получават бързи и ясни отговори по своите конкретни казуси с „Олимпик“. 

По непотвърдена информация от несигурен източник научихме как ще функционира тя. Вие сте първите, които ще го разберат. За всички пострадали, посегнали към нея, от другата страна топъл и успокояващ женски глас ще дава инструкции: „Извадете застрахователната си полица. Разгърнете я пред себе си. Поставете я на гладка, твърда повърхност. Застанете на колене и сключете ръце. А сега започнете да се молите“… 

Разбрахме, че точно по същото време в Разград ГДБОП са прибрали 20 000 таблетки екстази при спецакция. Случайност…? 

Ако спецченгетата поне се окажат човеколюбци и патриоти, що не вземат да ги дарят тия 20 000 хапчета на клиентите на „Олимпик“ – ей така, да се почувстват пак щастливи. 

О, не, чакайте, те клиентите са над 200 000. И тая сметка не излиза…

В Турция от доста време успокояват, че сриването на лирата е лоша работа, ама не е страшно, казаха, че имат план. Цял свят с трепет и любопитство чакаше да го види тоя план. Мъдриха, мъдриха и накрая измъдриха следното: Забраниха покупки на вноски от чужбина, ограничиха и използването на кредитни карти и сроковете за погасяване на потребителските заеми. А ние се чудим защо така половинчато действат в южната съседка. Защо направо не запорират по половин заплата от всеки турчин и категорично, ама съвсем категорично да им забранят да си купуват каквото и да е, щото то така се ражда инфлация. 

А и най-вече – да се забранят американските стоки

Я, това последното са го направили вече. 

В потока от информация (отново от непотвърден и несигурен източник) научихме, че има изтичане на авторски материал в интернет. Става дума за извадки от последния сценарий на Кустурица: 

Уредбите се карат с бусове и блокират цяла градска улица. Издига се една стена от тонколони, включват се уредбите и срещу 25 лева ромският диджей започва озвучаване на цял един град от 25 000 човека. 

Последният годеж на открито се оказал с рекордни децибели. За 30 минути към районното били подадени четири сигнала. Кметът също се обадил два пъти. 
"И ми казват - "Г-н Мараджиев, може да сме получили и пет и шест сигнала, аз ви казвам че нямаме служебен патрул". Тогава аз казвам: "Вижте какво, ако не вземете мерки, звъня на шефа на РПУ, искам да бъдат взети до 15 минути мерки и шумът да бъде спрян в ромската махала“. 

В последствие разбрахме, че източникът ни е подвел и става дума за съвсем сериозен и ИСТИНСКИ репортаж за съвсем истински български град. 

В свързана тема: 

Валери Симеонов ги затваря, съдът ги отваря: Заведение пак проработи“. 

Няма какво да кажем тук, освен да цитираме един наш читател с коментар под новината: „Луд умора няма!“ 

Учудваща прилика с едно старо казармено занимание – премести тая купчина камъни от тука там и после обратно. Важното е да се функционира там нещо. 

И накрая:

Научихме, че футболната статистика проговаря, а когато проговори, ни казва следното: 

БГ отборите на нивото на Косово, Литва и Люксембург в Европа“.

За това нашият коментар може да бъде само: 

Getty Images

Последвайте канала на

Александър Томов
22812 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цицодранчо

2018.08.18 | 07:23

3
к'ва е тая Шльок@рвщин@...

2018.08.17 | 18:54

2
Какво викаш ще ги държа цяла нощ
Абе А. Томов и за хуморист не ставаш

2018.08.17 | 17:52

1
Томов за журналист не става. За хуморист съвсем!

Добави коментар

Водещи новини