Мечтите са едно, а реалността е друго, напомни кметът на София (видео)

  • 14 август 2018 12:38

  • 1915
  • 4
Мечтите са едно, а реалността е друго, напомни кметът на София (видео)
© Фейсбук/Йорданка Фандъкова

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска провери днес реконструкцията на ул.“Резбарска“ в район „Подуяне“, предаде репортер на Novini.bg.

В момента се извършва цялостна реконструкция на улицата, подменя се канализация,  изгражда се водопровод, предстои полагане на нова пътна настилка. В участъка по улицата от ул. „Градинарска“ до ул.“Първа българска армия“ се полагат нови пътни бордюри.

Пред журналисти Фандъкова съобщи, че до 15 септември се надява да са приключили ремонтните дейности. Тя напомни колко важна е ул. „Резбарска“, защото освен хората, живущи в район „Подуене“, тя се използва от тежкотоварните автомобили заради промишлената зона, която е в близост.

 

Една от причините за ремонтите е стар колектор, заради който често е била ремонтирана ул. „Резбарска“.

Във връзка с ремонтните, които текат из цялата столица, кметът Фандъкова каза, че ги инспектира редовно и се надява ремонтите да приключат до средата на септември.

За другата година са предвидени ударни ремонти на малките квартални улички , съобщи още градоначалникът.

На въпрос на журналисти какъв опонент от БСП може да има на следващите кметски избори, Фандъкова отговори: „Едно са мечтите, едно са бляновите, друго е реалността“. Според нея, нейните опоненти държат повече на мечтите.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1915 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
аха

2018.08.14 | 17:05

4
Кинтите пък са нещо трето и кметовете все реват, че не им стигат. Как някога за всичко имаше сега никой не може да обясни.
Иван

2018.08.14 | 14:38

3
Столична община направи поредната простотия.,като посоча с пясък паркоместата по бул. Македония в участъка между площад Македония и Руски паметник, живущите в този участък са подложени десетина години на запрашяване което уврежда здравето вече има хора получили астма, трамвая като мине с повече от 30км в час след него се вие опашка от прах. Апартаментите нямат изчистване от праха. Предлагам живущите по бул. Македония да съдим общината.
alf

2018.08.14 | 14:12

2
Цяла софия е разкопана а парите са източени ако забелязвате по един работник на около 65-70 години бачка на графа сам
опорна то4ка

2018.08.14 | 13:02

1
Помните ли тролчета изроди мои, веднъж Серж и Доган и те направиха една детска градина? Аз щото не си спомням, ама вие обяснявайте че и те веднъж са направили нещо за народа!!

Добави коментар

Водещи новини