Баба Дора: Не им искам парите, те не могат да ми заменят животните

  • 19 юли 2018 07:25

  • 11087
  • 2
Баба Дора: Не им искам парите, те не могат да ми заменят животните
© БТВ

Чувствам се много уморена и много пребита. Това каза пред БТВ баба Дора от Шарково, чието стадо все още остава единственото в селото, което не е евтанизирано заради чумата.

Вчера ми казаха, че моите животни трябва да бъдат убити. Аз ги попитах защо, след като са здрави. Аз не защитавам само моите животни, защитавам животните на всички в България.

Тя посочи, че не знае кога ще бъдат евтанизирани животните й. Каза, че не иска и даваните от държавата обезщетения. Не им ща парите, те не могат да ми заменят животните, заяви жената.

Има настроения срещу мен в село Шарково. Според баба Дора хората в селото са се настроили срещу нея, защото единствено нейното стадо не е избито. Казват ми, че съм била голяма актриса, че моите приятели, когато ме напуснат, ще дойдат хора от селото и ще ми убият лично животните, казва жената.

Няма чума, държавата лъже, каза друг животновъд от Шарково.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11087 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.19 | 07:37

1
Още ли не ви е ясно че от над 10 години, България се унищожава целенасочено като суверенна държава от алчна шайка национални престъпници и предатели.Колко още години ви трябват да разберете това?
Аре!

2018.07.19 | 07:39

2
Ами това е. Аз като ви казвах че баба Пена е проста, прав бях. Типична дърта комунистка.

Добави коментар

Водещи новини